lørdag 22. november 2014

- Det offensive har vært bra

Aurskog-Høland FK klarte ikke målsettingen om 4.-plass eller bedre i 2014. Mye er uansett positivt sier trener Beng Krogstad etter en kort prat.
AHFK gikk til 1. runde i NM i år. Der ble Ull/Kisa for sterke. (Foto: Espen Bråthen )
Det har stort sett vært målfester for hvittrøyene denne sesongen. Målene har rent inn både fremover og bakover. 148 mål har det blitt i de 26 kampene. Det gir en snitt på 5,7 mål per kamp. Full fart framåt altså, men ikke helt hold tett bakåt.

- Det offensive har vært bra. At vi gjør over 90 mål er suverent. Det at vi fortsatt produserer mange unge spillere som gjør sine saker meget bra når dem får sjansen er også viktig for oss. Det siste jeg er fornøyd med er de som gjør jobben nedover på aldersbestemte på Bjørkelangen og Høland og G 16 i AHFK. Det kommer mange gode spillere i årene som kommer, sier Krogstad.

Med Lars-Petter Østengen i storform i år med sine 31 mål, og 17 målgivende, så det ut som at de skulle klare målsettingen om topp 4. Dessverre for AHFK ødela kampene rett etter sommeren for det.

- Jeg er skuffa over at vi ikke klarer målsettingen om å være blant de 4 beste. Vi har vært for lite kyniske bakover i år, sier Krogstad, og han legger til - Både ja og nei på det spørsmålet egentlig. Som helhet har vi som målsetning å utvikle unge spillere som banker på døren til 4 divisjon også. Dette året har vi 5-6 spillere som har debutert i 4 div blant annet en 15-åring, forklarer Krogstad.

Han er mest imponert over Skårer denne sesongen. Det er også et lag AHFK alltid hatt problemer mot.

- Jeg er imponert over hva Østengen har fått til i år. Anders Eriksen på Skjetten liker jeg også. God spiller. 

For 2015 har Krogstad trekt seg litt tilbake. Han overlater hovedtrener-ansvaret til Arne Henrik Vestreng, men er med som hjelpetrener.

Hvilke spillere er klare for AHFK?
- Vi har fått inn keeperen Jonas Hemmingbye. Han har et stort potensialet. I tillegg er Christian Helbostad klar for oss. Det er to spillere som vil løfte oss, både sportslig og på holdningssiden, sier Krogstad, som ikke vil ut med om det er flere spillere på vei.

- Nei, vi skal ikke hente inn mange heller, fordi vi har mange unge talenter og de skal få sjansen hos oss, avslutter hølendingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar