søndag 2. november 2014

- For dårlig fremmøte på trening

Raumnes & Årnes har som flere lag vært ustabile i år. De slår de beste på en god dag, men taper også mot de svakeste på en dårlig dag. Det ga en plass midt på tabellen.
 
Ingen stor sesong av Årnes, men de hadde den beste målfeiringen. (Foto: Espen Bråthen )
Trener Bjørn Støkker har hatt en utfordrende sesong. Flere gode spillere ble hentet inn, men det har ikke fungert veldig bra. Med spillere som Anders Eriksen, Najib Javed, Mads Hansen og Stian Linderoth-Jensen burde de vist mer god fotball. Eriksen forsvant etter hvert, og Årnes løftet seg prestasjonsmessig på høsten. Dessverre ble det kun en seiere på de siste fem kampene, og det ødela en topplassering.

 - Vi er mest fornøyd med at vi beviste at vi kan slå alle på en god dag, men frammøtet på treningene har vært for dårlig, sier Støkker som er mest imponert over Skårer som han mener var et komplett og sterkt lag. Av spillere nevner han flere:

- Høyrebacken til Skårer, 94-gutten som kommer fra Lørenskog, han plager det meg å se på dette nivået. En kjempespiller som jeg har fulgt med og møtt i mange år med lagene jeg har hatt i Årnes, den gutten kunne drevet det langt. Najib Javed i Årnes er i samme kategorien, kunne spilt på et mye høyere nivå med rett trening. Østengen i Aurskog-Høland imponerte meg. En knallfin type, aldri noe tull, men smart og fin lagspiller, sier Støkker.

Klarte ikke målsettingen

Årnes hadde før sesongen er målsettingen om å komme topp 4-5.

- Det er greit med 8. plass, da det var så kort veg opp. Helt grei plassering. Ser jo hva vi kunne greid hvis gutta hadde hatt minst to treninger per uke, forklarer Støkker. Jeg spurte også Støkker om neste sesong.- Jeg fortsetter IKKE. Frister ikke. 4. divisjon blir ikke prioritert av gutta.
På spillerfronten jobbes det med spillere i Årnes, men ingenting er klart ennå.

Statistikk:
Toppscorer:  Najib Javed 15 mål.
Gule kort: Mads Hansen med fem gule.
Tilskuertall: 785, som gir et snitt på 60.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar