onsdag 19. november 2014

Topp 6 neste år for Skedsmo 2

Skedsmo 2 stod for en god høstsesong, og de holdt plassen på en god måte. Jeg tok en prat med Kim Andre Pedersen i Skedsmo.
Det unge Skedsmo 2-laget gikk på noen smeller i år, men klarte seg til slutt på en god måte. (Foto: Espen Bråthen )
Hva er du mest fornøyd med i årets sesong?
Vi er godt fornøyde med at åtte guttespillere og over 20 juniorspillere har fått mulighetene til å spille seniorfotball denne sesongen. Det er bra og viktig for spillernes videreutvikling og klubbens ambisjon om å få flere yngre spillere opp i A-stallen.

Hva er du minst fornøyd med?
Vi hadde en mindre god start på sesongen med seks tap på de seks første kampene og på bakgrunn av dette måtte vi gjøre noen forandringer i trenerapparatet. I etterkant av dette har vi vunnet i snitt hver andre kamp.
Bedre forberedt, strukturert og organisering før sesongen starter gjør at sesongen blir vesentlig bedre.

Hvilket lag har imponert deg mest?
Veldig imponert over Skårer, de har gjennomført en god sesong.

Hvilken spiller har imponert deg mest - både på eget lag og de andre lagene?
På eget lag er det 16 år gamle Sander Francis. Han har vært meget god denne sesongen og kommer til å ta store steg. Utover dette har jeg ikke lagt merke til noe spesielt på de andre lagene. Har mer en nok med å følge med på egne spillere. (Jeg lurer på om han har glemt Lars-Petter Østengen som scoret åtte mål mot de i år)

Klarte dere årets målsetting?
Målet (slik sesongen ble etter 0 poeng på 6 kamper) var å holde plassen, og det har vi gjort. Målsetningen neste år er topp 6-plassering.

Skal du fortsette som trener neste sesong?
Jeg skal være ansvarlig for 4 div laget også neste år (kom inn midt i sesongen i år). Samkjøringen mellom junior og 4 div blir et viktig fokus område for Skedsmo neste år.

Har dere noen spillere dere er interessert i?
Vi har i utgangspunktet kun fokus på de som allerede spiller i egen klubb.

Har dere noen nye klare spillere for 2015?
Vi har mange up-coming gutte- og juniorspillere som kommer opp i rekruttstallen som gjør at det blir bra konkurranse om plassene. For Skedsmo sin del så er 70 % av laget gutte- og juniorspillere.
Spillertroppen vil også bli påvirket av hva senior A-herrer skal ha av spillertropp. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar