onsdag 26. november 2014

God vår og svak høst for Åkrene

Åkrene åpnet imponerende, men skader ødela på høsten. Jeg tok en prat med Patrick Ween.

Michael Wahl (t.v) takler Rømskogs Jøran Sandby. (Foto: Espen Bråthen)

Åkrene hadde et ønske om å klare NM-kvalikk i år, og lenge så det ut at de skulle klare det. Storscorer Anders Fagerhus åpnet knallsterkt og dunket inn mål for moro skyld i de første kampene. Mot Eidsvold Turn 2 i den åttende serierunden ble han taklet stygt og ødela korsbåndet. Dermed forsvant han for resten av sesongen. De holdt det tålig gående tidlig på høstsesongen, men en seier på de siste åtte kampene ødela målsettingen og de endte på sjuendeplass.

- Tja, vi ønsket oss NM-kvalik, men det gikk ikke. Samtidig er det ingen krise det vi har levert, selv om høsten var meget svak, sier sportslig leder Patrick Ween, og han legger til: - Alle skadene ødela for oss.

Ween er godt fornøyd med vårsesongen.
- Ja, den var god. Samt at vi i flere kamper har spilt positiv fotball.


Hvem har imponert deg mest i årets sesong?
- Syns de fleste lagene har levert som forventet, kanskje lite pluss på Gjelleråsen. Blant spillere så har for vår del Thomas Kopperud vært viktig, som vanlig. Ellers har jeg latt meg imponere av Jøran Sandby, Steffen Husum og Lars Petter Østengen.

Det er fortsatt ikke avklart om Calle Gran fortsetter å trene rødtrøyene. Det er heller ikke meldt om noen spillereavganger, eller for den saks skyld noen nye spillere. Det villeste ryktet jeg har hørt er at Pål Steffen Andresen er på vei til Åkrene. Han har visstnok ikke tenkt å bli med Ull/Kisa ned i 2. divisjon - så da trapper han ned. Med Thomas Persson og Erlend Krogsgård sammen med Andresen bak kan alle de andre spille spisser. Da vil det bli tett bak der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar