torsdag 20. november 2014

Hva skjer med Gjelleråsen?

Grønntrøyene hadde en strålende sesong i 2014, men nå mister man flere spillere.
Det ble knall og fall for GIF (rød drakt) mot AFSK i høst. Røyk opprykket der? Nå går de for opprykk i 2015. (Foto: Espen Bråthen )
Det er allerede klart at Abir Maazouzi og Ivan Sutton forlater GIF. Nå meldes det også at Gjelleråsens talentfulle spiss Fredrik Larsen er på vei til Lillestrøm SKs junior interkretslag. - Det blir spennende, sier Larsen i en kort kommentar. Overgangen er formelt klar 1. januar i følge Larsen. Gjelleråsens nye trener, Robin Ødegård, er uansett optimistisk foran neste sesong.

- Det er alltid kjedelig å se gode spillere forsvinne. Larsen er en ekte GIF-gutt, så det er ekstra kjedelig for oss å miste han. Vårt fokus ligger på de som ønsker å trene mye og som hver dag strekker seg litt ekstra for å utvikle seg som fotballspillere, sier Ødegård, og sier at forsterkninger er på vei.
 

- Vi er i dialog med noen veldig spennende typer, som helt klart vil styrke oss.

Opprykk?
 
Ødegaard er som sagt optimistisk foran neste sesong. Laget har mange unge gode spillere som helt sikkert vil bite fra seg neste sesong. Får de inn riktige typer vil de være i toppen igjen i 2015.


- GIF er en stor klubb som helt klart har større ambisjoner enn spill i 4.divisjon. Vi får vel si det sånn at vi jobber for å forbedre årets tabellposisjon, avslutter Ødegård.


Dermed er målsettingen klar for grønntrøyene. De skal rykke opp neste sesong. Det samme ønsker nok Fet, Fjellhamar, Eidsvold IF og AHFK også. Jeg gleder meg allerede!

Har du noen rykter eller klare overganger så gjerne skriv en kommentar, mail (esp-braa@online.no), sms på 45224573. Har du noen gode idéer om saker så gjerne tips meg om det også.

2 kommentarer:

  1. I tillegg til de nevnte tre har Gjelleråsen mistet minst 9 spillere til som spilte 4.divisjon i år, så imponerende om de forblir i toppen etter et slikt frafall.

    SvarSlett