tirsdag 7. april 2015

Tabelltips 4. divisjon - Aurskog-Høland FK

Aurskog-Høland FK begynner å sette seg. Sammenslåingen av Bjørkelangen og Høland var nødvendig, og nå skal det bygges for fremtiden. Jeg tipper de på 3. plass.
Blir det jubel for AHFK i år? (Foto: Espen Bråthen )

Nannestad tippes på 14. plass

Kløfta tippes på 5. plass
Eidsvold Turn 2 tippes på 12. plass
Skedsmo 2 tippes på 10. plass
Fu/Vo 2 tippes på 13. plass
Årnes tippes på 7. plass
Gjelleråsen tippes på 6. plass
Lørenskog 2 tippes på 4. plass

Rømskog tippes på 9. plass

Etter to sesonger, som har gitt 4. og 5. plass, ser stallen sterkere ut enn på lenge. Det er stort sett lokale gutter, så klubben ser ut til å gjøre det den ønsket fra starten av. Fokuset har vært å skape bedre holdninger og en bedre kultur. Nå er det 20-25 mann på treningene, man har slått 3. divisjonslag i vinter, og stallen er fortsatt ung. På godt og vondt er det stort sett alltid mange mål når AHFK spiller kamp. Det renner inn mål fremover og bakover. Det ønsker AHFK å endre litt på i år - det om mange baklengs altså. Den gode keeperen Jonas Hemmingbye er på plass. Blakerværingen kommer fra Strømmen, og 20-åringen har imponert i flere kamper i vinter. Han er fortsatt ung, så man kan ikke forvente at han skal ta alt hele tiden. Fra nabo Rømskog kom høyreback Christian Helbostad på plass tidlig i vinter. Tredje mann inn var Joar Akselsen fra AFSK. Tre forsterkninger bakover på banen har vært nødvendig. I vår kommer også Jonas Stigen tilbake fra Fjellhamar.

Fremover på banen er AHFK alltid gode. I Lars-Petter Østengen og Lars-Eirik Svardahl har de divisjonens klart beste spisspar. Bak de styrer Martin Vestreng mye av spillet. Stopperparet Haugen/Kopperud er nødt til å ta et steg denne sesongen skal de henge med i toppen. Spennende spillere er brødrene Ola (16) og Bendik Vestreng (17).

Klarer AHFK å få plass den defensive strukturen under den nye trenere Arne Henrik Vestreng, så vil de kjempe om opprykk. Laget er fortsatt ungt, men de tar nye steg hvert år.

Nordicbet gir 10 i odds på at AHFK vinner serien. Det kan være et spill det altså, men jeg tror det er to andre lag som er bedre i år. En liten hundrings kan gi en god penge tilbake.

AHFK skulle startet i kveld (tirsdag 7. april), men ettersom Gjelleråsen skal spille cupkamp 8. april er denne flyttet til 24. april. Første seriekamp er da altså 13. april borte mot Eidsvold Turn 2.


Spillerstall:

Keepere: 
Jonas Hemmingby, Ahmed Jouini.

Utespillere: 
Vegard Aaserud, Richard Bjørnstad, Henrik Jensen, Lars Kopperud, Steffen Krogstad, Simen Engh Ness, Inge Ovlien Olberg, Stian Skjeggenes, Bård Kolstad, Eirik Vedahl Haugen, Lars-Eirik Svardahl, Tormod Bjerkrheim Sørlie, Martin Vestreng, Ola Vestreng, Bendik Vestreng, Lars Petter Østengen, Runar Nyjordet, Christian Helbostad, Jonas Stigen (fra april), Joar Akselsen, Kristian Sether, Mathias Nilsen, Aslak Mjåland (fra april) og Henrik Studsrud (fra august)


Talent/ressursgruppe: Jonas Bakken, Henrik Bjørnstad, Ivar Ransberg, Martin Lie,  Tor Andre Midtbø, Anders Nadden, Thomas Bjørklund, Jonas Grahn, Daniel Amundsen, Mathias Oppegaard, Espen Slorafoss og Fredrik Skogstad. 

Målsetting: 

Vi spiller først og teller opp til slutt.

Budsjett:

Det er samlet for alle lagene i AHFK.

Hvem rykker opp: 

Fet og Eidsvold IF.


Hvem rykker ned: 

De lagene som har tatt færrest poeng!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar