tirsdag 7. april 2015

Tabelltips 4. divisjon - Gjelleråsen

Gjelleråsen står foran en ny korsvei denne sesongen. Ut har flere gode spillere gått, pluss trenere. Nye har kommet inn, og de satser høyt. Jeg tipper de på 6. plass.
Thomas Normann og Gjelleråsen satser på opprykk i år. Klarer de det? (Foto: Espen Bråthen )
Nannestad tippes på 14. plass
Kløfta tippes på 5. plass
Eidsvold Turn 2 tippes på 12. plass

Skedsmo 2 tippes på 10. plass

Fu/Vo 2 tippes på 13. plass

Årnes tippes på 7. plass

Gjelleråsen ga Skårer kamp til døra i fjor, men et bittert poengtap mot Kløfta og tap mot EIF ødela for grønntrøyene. Nå ønsker trener Robin Ødegård og hans Gjelleråsen å ta et steg opp. Det vil si opprykk. Ut i fra treningskampene og mannskapet så stusser jeg litt på målsettingen, men det er godt at lag har ambisjoner. Det jobbes godt i aldersbestemte klasser på Li, og det kommer opp mange gode spillere. Noen av de vil vi få se i år.

- Vi har som du ser variert voldsomt i vinter, og tatt treningskampene for det det er. Vi har testet mange spillere og nye formasjoner. Ikke viktig for oss å være gode i januar-mars. Fikk en god gjennomkjøring i NM kvalifiseringen og føler vi står godt rustet til seriestart, sier Robin Ødegård.

Spennende spillere i år er den lynraske spissen Kim Sørensen. Han har startet godt med to mål på cupkampen mot Rustad. I tillegg er 16 år gamle Michael Lindviksmoen en å se opp for. Man skal heller ikke glemme nevnte Ødegård og kamerat Kristoffer Lie på sentral midtbane. Det kan gi de god og viktig rutine. Utfordringen er tempo.

Nordicbet gir 14,5 i odds på Gjelleråsen som serievinner. Det er en odds som er godt satt, men jeg er usikker på om jeg ville ha spilt det.

Gjelleråsen skulle ha åpnet serien mot Aurskog-Høland tirsdag 7. april, men den flyttes på grunn av cupkampen mot Hauerseter. Den kampen spilles 8. april.


Spillerstall + støtteapparat – (Nye spillere og spillere i avgang):
Adrian Semb (jr), Alexander Njøs, Aron Aberra, Birger Christoffersen, Emil Åkvåg (jr), Hans Emil Graff, Harald Haagensen (jr), Younes A Battakh (ny fra Skeid), Kim Sørensen, Kristoffer Hansen (jr), Kristoffer Lie (Ny fra AHFK), Marius Pande, Magnus Wannebo, Michael B Lindviksmoen (jr), Nicklas M Thorheim (Ny fra Gjerdrum) (jr), Robin Ødegaard (Ny fra AHFK, spillende trener), Sander Magnussen (jr), Stian Bottolfs, Stian Bexrud Johannessen (Ny fra Skårer), Thomas Bergseth (Ny fra Skedsmo) (jr), Thomas Rydén (Tilbake etter militærtjeneste), Thomas Normann, Tom Grandre, Tor Martin Kvernhaugen (jr)

Trenerteamet
Hovedtrener: Robin Ødegaard
Trener: Marius Libo
Spillende trener: Tom Grandre
Spillende trener: Birger B Christoffersen
Keepertrener: Erik Dahlen

Resultat i treningskamper:
GIF-Vestli 3-2, GIF-Lunner 1-2, GIF-Fjellhamar 2-1, GIF-Sørumsand 6-1, Høybråten/Stovner-GIF 1-4, GIF-Åkrene 0-4, NM kvalifisering GIF-Rustad 4-3


Målsetting for årets sesong:
Forbedre fjorårets tabellposisjon, samtidig som vi skal fortsette den gode jobben med å utvikle enkeltspillere.

Budsjett (seniorfotball 2015):
Vi har ikke eget budsjett for seniorlaget. Tallene for fotballgruppa sitter jeg ikke på.

Hvem rykker opp:
Fet. Blir en tett kamp bak favoritten Fet. Mange lag som vil sloss om den siste opprykksplassen.

Hvem rykker ned (de tre nederste lagene):

De tre nederste! Ingen formening om hvem dette blir…


Tror du GIF klarer opprykk?

1 kommentar:

  1. Jasså, har dere glemt å nevne tapet mot storebror Nittedal?

    SvarSlett