tirsdag 7. april 2015

Tabelltips 4. divisjon - Rømskog

Rømskog var den store overraskelsen i fjor. Den sammensveisede gjengen imponerte de aller fleste. Nå er det den "vanskelige 2. sesongen" som står for tur. Jeg tipper de på 9. plass.
Marius Heggedal (med ballen) sliter med en kneskade og har trent lite. Han må spille hvis de skal komme på øvre halvdel i år. (Foto: Espen Bråthen )

Nannestad tippes på 14. plass
Kløfta tippes på 5. plass
Eidsvold Turn 2 tippes på 12. plass

Skedsmo 2 tippes på 10. plass

Fu/Vo 2 tippes på 13. plass
Årnes tippes på 7. plass

Gjelleråsen tippes på 6. plass

Lørenskog 2 tippes på 4. plass

Det er flere nyheter fra skauingene denne sesongen. Den største er at klubben nå heter Rømskog. Bort med Setskog-navnet altså. Valget er enkelt og fornuftig. Man kan ikke være samarbeidsklubb hvis man skal rykke opp til 3. divisjon eller for å spille kvalifisering til NM (cupen). Jeg syns at det er et riktig valg, og det vitner om at skauingene ser litt oppover - selv om de prøver å prate seg ned.

- Vi hadde flyt i fjor, og ble nok undervurdert innimellom. Litt typisk nyopprykket lag, som allerede hadde overprestert ved og i det hele tatt komme i samme divisjon som "storlagene" rundt oss! (Joda, alt er relativt :-) ) Dette kan vi ikke regne med at skjer på samme vis i år. Vi er heller ikke av lagene som har fått trent mest i oppkjøringen, og har en del viktige spillere som må få spille seg i form utover sesongen av ulike årsaker. Sånt må man regne med på dette nivået, og vi er sikkert ikke de eneste som har det slik. I lys av dette vet vi at en realistisk målsetning for oss er å klare å etablere oss i 4. divisjon i år. Dette innebærer å holde plassen, helst med så god margin som mulig så klart! Vi ønsker å være bekjent av innsats, glede og gode holdninger hver gang vi representerer bygdene våre på banen! Vi skal være en ærlig gjeng fra skauen som består av "hel ved"! Vi er kanskje ikke de beste fotballspillerne, men håper at de nevnte verdiene skal kunne gi både oss og publiken såvel gode opplevelser som nok poeng, sier Olaf Kind.

Ny trener

Foran denne sesongen ble Stian Flies ansatt som trener i klubben. Han er en dyktig trener, med gode utdanelse, men han blir enda viktigere som spiller denne sesongen. Sammen med spillende hjelpetrener Olaf Kind  skal de holde tett bakover. Inn på midten kommer rømsjingen Torbjørn Dahlum Nilsen tilbake. Den energiske midtbanepsilleren blir viktig i år han også. I tillegg har de fått inn Eirik Bergsjø. Han var et talent, men studier og jobb har satt han tilbake. Det blir å spennende å se hvor mange kamper han får i år. Fremover på banen blir brødrene Sandby viktige.

Rømskog har også en veldig spennende ung spiller på gang. 15 år gamle Simen Aaserud viste glimt i innendørsmesterskapet, og i noen treningskamper, at han kan bli meget god. Farten er god og venstrebeinet er grymt.

Nordicbet gir 45 i odds på Rømskog som serievinner. Det kommer nok ikke til å skje - at Rømskog vinner serien.

Seriestart er tirsdag 7. april borte mot Lørenskog 2.

Spillerstall + støtteapparat – (Nye spillere og spillere i avgang):

Haakon Berger, Stian Flies, Olaf Kind, Håkon Bergsjø, Eirik Bergsjø, Magnus Fagersand, Jonas Sundsrud, Robert Holmedahl, Marius Heggedal, Jøran Sandby, Kristoffer Fagersand, Jørgen Jovahl Dahl, André Sandby, Edvin Øygard, Øyvind Sægrov, Ørjan Malnes, Eskild Malnes, Vegard Gjelsnesvangen, Viktor Nilsen, Tobias Olberg, Truls Dahlum Nilsen, Simen Aaserud.

Resultat i treningskamper:

2-0 Mysen
4-3 Nannestad
3-2 Ahfk
2-3 Askim
3-4 Sørumsand
2-3 Manglerud-Star

Målsetting for årets sesong:

En realistisk målsetning for oss er å klare å etablere oss i 4. div i år.

Budsjett (seniorfotball 2015):

Beskjedent :-)
(Har ikke tallene i hodet)

Hvem rykker opp:

Fet, Eidsvoll eller AHFK.

Hvem rykker ned (de tre nederste lagene):

Håper på ingen ;-)

Kuriosa (har du noe jeg burde skrive om):

Bjørn Erik Lauritzen var seriøst innstilt på comeback i vinter. 51 år. Spilte en internmatch. Banens beste. Fortsatt raskest! Dessverre for vondt i hofta i etterkant. Vi drømmer dog om at det halve året med restitusjon siden den gang, kombinert med at lammingen snart er over, vil gi tid, kropp og mulighet for et episk legende-comeback i RS-drakta!

Hva tror du om Rømskog i årets sesong?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar