tirsdag 16. juni 2015

Kan Eidsvold ta siste halmstrået? Lagoppstillingene er klare

Tirsdag kveld er det siste halmstrå for Eidsvold i kampen om en topplassering. PÅ motsatt banehalvdel står serietoer Aurskog-Høland.
Det blir nok noen durablige dueller mellom Eirik Haugen og Magnus Iversen tirsdag kveld. (Foto: Espen Bråthen )
Rødtrøyene har hatt en svak sesong så langt, og en god del kan forklares med heftige skadeproblemer. Nå har de så og si alle tilbake klare til å klå hvittrøyene. Eidsvold har hatt et meget godt tak på Aurskog-Høland de siste årene, og de har trua.

- Vi kommer til å gi alt i kveld. Dette er vårt aller siste halmstrå, og vi har godt tak på AHFK, sier Eidsvold IFs trener, Eirik Soltvedt.

EIF uten tap på de siste tre

I 2014 vant AHFK 3-2 på Eidsvold, mens EIF vant 5-2 på Høland i siste seriekamp. Merkverdig nok så gikk lyset i den kampen, så den ble stoppet 15 minutter før slutt og avbrutt.

I 2015 ble det storseier til EIF med 8-2 på våren, og i returen på Bjørkelangen på høsten ble 3-3, der Ali Darisiro lurte bak AHFKs keeper, snappet ballen og scoret, så og si på overtid.

Eidsvold har "overtaket" med de siste resultatene, og det er to tålig like lag som møtes. Begge lag er best fremover, men de begynner å få dreisen bakover også.

Aurskog-Høland stiller med følgende lag:

Jonas Hemmingbye - Henrik Jensen, Eirik Haugen, Lars Kopperud, Joar Akselsen - Steffen Krogstad, Martin Vestreng, Vegard Aaserud - Ola Vestreng - Lars-Eirik Svardahl og Lars-Petter Østengen.

Eidsvold stiller med følgende lag:

Glenn Wilsgård - Vegard Tanem, David Jansen, Martin Andresen, Tommy Nilsen Brenna - Gaute Granheim, Espen Berg Ottesen, Ørjan Hustad - Lars Andrè Oskarsen, Magnus Iversen, Marius Rødsrud.

Jeg kommer rett til kampstart. Mitt J8 skal prøve seg på Blaker J8 først. Revansj må til etter våren 1-2-tap.

Kommer du på kamp?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar