mandag 8. juni 2015

Tips foran 10. serierunde i 4. divisjon

Den tiende serierunden står for tur i 4. divisjon. Etter en uke med mye diskusjoner om avspark eller ikke skal det bli bra med fokus på fotballen igjen.
Joar Akselsen (nr 3) scorer for Aurskog-Høland. I kveld møter de Årnes borte (Foto: Espen Bråthen )
Kamper:

Mandag:
Raumnes & Årnes - Aurskog-Høland
Rømskog/Setskog - Fjellhamar
Fu/Vo 2 - Fet
Lørenskog 2 - Eidsvold Turn 2
Tirsdag:
Åkrene - Kløfta
Nannestad - Gjelleråsen
Onsdag:
Eidsvold IF - Skedsmo

Mine tips:

Raumnes & Årnes - Aurskog-Høland

Hjemmelaget har virkelig fått noen smeller i de siste kampene. De var godt på vei oppover på tabellen, men tre strake tap har sendt de nedover på tabellen igjen. De må gå igang spissparet Hansen og Tønnesen igjen, og innsatsen må opp for alle. De har ikke lagt ut laget ennå.

Bortelaget fortsetter sin fremmarsj i 4. divisjon. Sist med storseier med hele 9-0 mot Nannestad. Laget som kommer til Årnes i kveld er det samme som sist, og det med et spisspar som er på vei til å finne samspillet i Svardahl og Østengen.

Nordicbet har AHFK som favoritter med 1,44 i odds. Årnes 3,40 i odds.

Mitt tips: 1-3. Hansen for Årnes. Svardahl, Østengen og Haugen for AHFK.

Rømskog/Setskog - Fjellhamar

Det er utfordringer for hjemmelaget i kveld. Toppscorer Jøran Sandby er ikke med. Han har scoret halvparten av lagets mål, og vært involvert i de fleste andre også. I tillegg er stopperduoen Kind og Bergsjø skadet, pluss at Eirik Bergsjø er ferdig for sesongen på grunn av jobb. De har en ålreit stall, men det henger litt på felgen i kveld.

Fjellhamar er solide bakover, men de klarer nesten ikke å score mål. Det blir det dessverre tabellbunn av. I kveld har de derimot gode muligheter på å få tre poeng. De fortjener nesten det etter de siste kampene. De har to 0-1-tap mot god motstand, Fet og Fu/Vo 2, og hadde nok fortjent mer.

Nordicbet gir strålende 3,40 på FFK-seier, og det er det verdt å prøve i dag.

Mitt tips: 1-2. André Sandby for Rømskog, og Kvamme og Hunstad for FFK.

Fu/Vo 2 - Fet

Rundens storkamp. Begge lagene har 21 poeng, men Fet har en kamp mindre spilt. Hjemmelaget har som nevnt tidligere være den store overraskelsen i år. FU/Vo har en bred og fin stall, og de har fått inn noen nye, Petter Rud, og tilbake fra skole, Sivert Dæhlie. Det er to karer som banker på a-lagsdøra. Spe på det med noen lovende unggutter så kan de nok holde hele veien i år.

Bortelaget kjører på videre. De tar serieledelsen hvis de vinner hengekampen sin, men først må de igjennom kveldens vanskelige kamp. Fet mangler Erik Torud og Anders Eriksen til kveldens kamp, men Lasse Bergan Foss er tilbake for fullt.

Mitt tips: 2-3. Dæhlie og Kvalness for Fu/Vo 2. Blix, Bergan Foss og E. Søgård for Fet.

Lørenskog 2 - Eidsvold Turn 2

2. divisjonslagenes rekruttkamp dette her. Lørenskog er klart bedre en Turn i 4. divisjon, og det vil resultatet vises her også. Hjemmelaget kommer nok en gang med et solid lag, med flere spillere som har god 2. divisjonserfaring. Blant annet er Walid Idrissi med. Spissen har scoret seks mål denne sesongen.

Bortelaget kommer nok med sitt vante lag, og på gode dager er det mye fotball i de, Dessverre har det vært for mange dårlige dager i år. De har ikke lagt ut laget ennå.

Mitt tips: 4-1. Idrissi 2, Bugge og Nordbye for Lørenskog. Gawecki for ET2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar