tirsdag 23. juni 2015

Trenerduellen!

En er tidligere toppserie-spiller. De to andre er spillende trenere. Nå møtes de til dyst. Jeg har tatt en prat med Arne Henrik Vestreng i Aurskog-Høland og Atle Søgård og Kjetil Moren Bråthen i Fet.
Arne Henrik Vestreng er klare for toppoppgjøret mot Fet (Foto: Espen Bråthen )
For det første. Kampen spilles på torsdag kl. 19:00 på Høland stadion.

Foran årets sesong hentet Aurskog-Høland den tidligere Bjørkelangen- og Strømmen-spilleren, Arne Henrik Vestreng, inn som treneren. Han var kommunens siste spiller med erfaring fra Norges øverste divisjon - helt til Jørgen Kolstad slo igjennom i LSK i fjor. Bjørkelangingen har virkelig fått dreisen på hvittrøyene. Sammen med hjelpetrenerne, Gjermund Ottesen og Bengt Krogstad, har de bedret kulturen i klubben og de virker bedre trent i år. Det har også resultatene vist.

- Jeg er imponert over det spillerne har prestert på trening og i kamper hittil i sesongen, sier Vestreng til Lokalfotballen.

Han har en enkel og grei seiersresept for torsdagen: - Vi må score flere mål enn Fet. Og det må vi gjøre via et sterkt kollektiv.

Søgård er tvilsom for start

På motsatt banehalvdel står Fets trenere. Både Atle Søgård og Kjetil Moren Bråthen er trenere og midtstoppere for blåtrøyene. Det er mulig at Søgård kanskje må stå over kampen etter at han fikk lyskestrekk mot Rømskog.

- Jeg finner ut om jeg kan spille på torsdag før kampen, sier Søgård. Han er godt fornøyd med sesongen til nå.

- Sesongen har vært veldig bra poengmessig selv om vi har mer å gå på spillemessig. Men det er godt å vite før høstsesongen, sier Søgård til Lokalfotballen. Han har selvfølgelig trua på seier.

Marginer

- For å vinne på torsdag må alle mann være på fra start. Spiller vi slik vi vet vi kan på vårt beste har vi en god sjanse. Vanskelig å si hvorfor vi skal vinne. Det blir en helt åpen kamp, der marginer kan avgjøre, sier Søgård.

Begge lags trenere skryter av hverandre foran toppkampen.

- Ni seire på rad taler for seg, sier Vestreng, og Søgård strekker den enda litt lenger: - AHFK har to gode spisser og resten av laget jobber godt. Spiller enkelt og tar ingen risiko. Flinke til å stå etter og vinne andreballer.

Hva tror dere blir resultatet på torsdag?

- Jeg tipper aldri resultat, sier Vestreng.
- Vi vinner 2-0, sier Søgård.

Startoppstillingene er ikke klare ennå, og med noen småskader her og der er nok ikke lagene klare før på torsdag.

Jeg oppfordrer alle til å komme på kamp på torsdag. Lokalfotballen i området fortjener mange tilskuere. Bli med på å lage dette til en fotballfest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar