mandag 29. juni 2015

Tips foran mandagens fotball

Det er tre kamper i 4. divisjon og to i 3. divisjon i kveldens fotball. Her er mine tips.
Blir det nye scoringer på Jøran Sandby i kveld? (Foto: Espen Bråthen )
4. divisjon

Rømskog/Setskog - Kløfta

Begge lagene kjemper om 5. plassen på tabellen til ferien. Det blir en viktig plass fremover på grunn av neste sesongs cup. Begge lagene tar den plassen med seier (Kløfta må vinne med fire plussmål for å gå forbi EIF). Dette er altså en meget viktig for å plassere seg best mulig før høsten. Hjemmelaget mangler i dag viktige Marius Heggedal og Håkon Bergsjø. Øyvind Sægrov gjør et lite mini-comeback, og det ser ut til at de dytter Jøran Sandby ned på kanten.

For Kløfta er Rostad og Bujupi borte. Kløfta har to strake tap, og er nok sugne på revansj fra fjorårets oppgjør mot Rømskog. Først og fremst må Adam Olsen begynne å score mål igjen.

Mitt tips: 3-3. J. Sandby, Sægrov og Dahlum Nilsen for R/S. Olsen, H. Saleh og Damstuen for Kløfta.

Fu/Vo 2 - Lørenskog 2

Dette er et toppoppgjør. Det hadde jeg ikke trodd før kampen. Lørenskog 2 var vi alle sikre skulle ligge i toppen, men Fu/Vo 2 har overrasket. Fu/VO kommer også med et ålreit lag i kveld, anført av Preben Finstad. Han har vært god i 4. divisjon. De har med flere spillere som har fått flere kamper i 3. divisjon.

Motstander Lørenskog kommer med et tilnærmet juniorlag. Det syns jeg er merkelig i en slik kamp. Taper de i kveld blir det veldig langt frem til Aurskog-Høland og Fet med henholdsvis ni og sju poeng. FU/Vo 2 går også forbi, selv om det ikke betyr stort. Alle ære til flere av de gode unggutta til Lørenskog, men dette kan bli tøft.

Mitt tips: 3-2. Finstad, Kvalness og Ruud for FU/VO 2. Skattum Nordby 2 for LFK 2.

Åkrene - Raumnes & Årnes

Møte mellom to av lagene som har skuffet mest denne våren. Åkrene var til dels ventet å slite på nedre halvdel, men Årnes på 11. plass er svakt med den spillerstallen de har. For Åkrene mangler alltid viktige Thomas Persson, men de har med viktige Kopperud og Baybutt.

For Årnes er ikke Mads Tønnesen med i kveld. De har derimot Najib Javed med på benken. En suveren som spiller som studerer så han har ikke vært med mye denne sesongen.

Mitt tips: 2-3. Baybutt og Christiansen for Åkrene. Hansen 2 og Heglum for Årnes.

Jeg reiser på Rømskog - Kløfta, og jeg har folk på de andre kampene så det blir oppdateringer når kampene starter.

PS! Dypdykket i AHFK-Fet-kampen kommer i morgen. Det ble en liten helgetur for å pleie familien, så den er satt litt på vent. Jeg har også sett kampen på nytt på video og det er noen overraskelser der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar