tirsdag 23. juni 2015

Mens vi venter på årets lokaloppgjør mellom AHFK og Fet

På torsdag møtes 4. divisjons to beste lag. Serieleder Fet skal til Høland stadion for å møte Aurskog-Høland. Alle gleder seg til denne kampen. Det kommer til å bli en herlig dyst.
Frode Sanderlien og Lasse Bergan Foss var motstandere i 2013. I år er de på samme lag, og skal prøve å slå Aurskog-Høland. (Foto: Espen Bråthen )
Begge lagene feier igjennom så og si alle kampene de spiller om dagen. Fet leder serien med 33 poeng, ett foran AHFK. Fet har 50-13 i målforskjell og AHFK har hakket bedre med 53-14. De er henholdsvis seks og sju poeng foran Lørenskog 2 som er på tredjeplass.

Nå skal det sies at lagene i siste serierunde ikke imponerte noen. Begge lagene virket tunge, men det er mulig de bare gleder seg til torsdagens oppgjør.

Det er flere likheter mellom klubbene, slik det er nå. De har begge rekruttlag i 5. divisjon, og de er flinke til å bruke yngre spillere. Spillerne kjenner hverandre godt også. Det ble mange gode diskusjoner på årets midtsommerfestival. Både Fets Lasse Bergan Foss og Mathias Hoftvedt har spilt i begge klubbene. Og de bor faktisk i Aurskog-Høland.

Fet vant begge

Lagene møttes sist i 2013. Det året rykket Fet opp til 3. divisjon. Fet vant 1-0 hjemme på Fedrelandet etter en scoring på overtid av Albin Shala. På høsten vant Fet igjen. 4-2 på Bjørkelangen vant de etter tre scoringer av Christoffer Blix og en av Espen Søgård. For AHFK scoret Lasse Bergan Foss og Anders Presterud. Begge de to er nå i Fet.

Fet har ni strake seire. AHFK har ikke tapt i år og har kun to uavgjorte som poengtap. Dette er nødt til å bli en fantastisk kamp. Jeg oppfordrer alle som kan komme å gå på kampen som spilles torsdag på Høland stadion kl. 19:00. Klarer vi 300 tilskuere?

Logg deg på Facebook og bli med på eventet. Her kommer det en god del informasjon før kampen.

https://www.facebook.com/events/380179898857860/

Det kommer intervjuer med spillere, og det kommer en børs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar