torsdag 25. juni 2015

Startoppstillingene er klare

Endelig. Kun kort tid igjen til vårens toppoppgjør i 4. divisjon. Både Aurskog-Høland og Fet har sine ellevere klare.


Det er få overraskelser. For hjemmelaget er Stian Skjeggenes satt på benken fordi Steffen Krogstad har gjort det bra da Skjeggenes var på ferie i forrige uke. Laget er det samme som i de to forrige kampene.

For Fet har Atle Søgård satt seg selv på benken. Lysken er ikke helt bra ennå, men han skal varme opp for å se om kan bli spilletid. Det vil si at Christoffer Blix er klar.AHFK spiller sannsynligvis i 4-4-2. 

Innbyttere: Jonas Bakken, Bård Kolstad, Stian Skjeggenes, Bendik Vestreng, Martin Lie, Mads Sæther og Fredrik Skogstad.

Hjemmelaget må fortsette med sin innsats og vilje slik som i de foregående kampene. Med spissene Svardahl og Østengen i front har de scoret 27 mål på fire kamper. De to gutta har scoret 16 av de målene. Sentralt har Vestreng og Aaserud fordelt oppgavene fint, og de to unge kantene er tekniske karer som løper mye. Bak er de solide - rett og slett.


Fet spiller sannsynligvis 3-4-2-1.

Innbyttere: Glenn Mærli, Atle Søgård, Sjur Strandbakken, Marius Tolsciner, Theodor Erni og Anders Presterud.

Bortelaget har vært nede i en liten dal, men har uansett ni strake seire, etter tapet mot Lørenskog 2. De blå er dønn solide i alle lagdeler, og de har matchvinnere i alle ledd. De veit at de skaper sjanser og den selvtilliten er viktig. Fet er dønn solide bakover, men Espen Søgård må opp i ringa i kveld, og det tror jeg vi får se. Offensivt er de strålende med Torud og Sanderlien rett bak Blix. Det lukter ofte mål.Dette blir en fotballfest fra start til mål. Jeg håper det blir mange folk på Høland - møt opp og støtt gutta!

Det er flere spill på kampen hos Nordicbet. AHFK er gjort til litt for stor favoritt, mener nå jeg. Sjekk ut spillene her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar