tirsdag 2. juni 2015

Tips for 9. serierunde i 4. divisjon

Den niende serierunden står for tur i 4. divisjon. Kampene spilles fra mandag til og med onsdag. 


Kampene:

Tirsdag:

Aurskog-Høland - Nannestad

Hjemmelagen kan fortsette sin imporende start i kveld mot Nannestad. Nå er det vel kun Christian Helbostd som er ute, ellers kommer de med det de har. De scorer bra med mål, og er bedre foran eget mål i år. Men, det er typisk AHFK å tape en slik kamp som dette, så man får se om trener Vestreng klarer å mane frem gutta til dyst.

For bortelaget så hadde de fire stygge tap før de litt overraskende slo Eidsvold, så var det tilbake til gamle synder mot Skedsmo 2. Mange tippet de nord og ned, men de henger da fortsatt godt med lagene rundt og over. Når i tillegg Hushagen er tilbake så kan de bli bedre fremover.

Nordicbet har gjort AHFK til store favoriter, som forventet. Oddsen er på kun 1.10 og det er ikke spillbart. Kanskje en uavgjort, ettersom AHFK ikke har gått på en smell ennå, til 9,15 i odds.

Mitt tips: 3-1. Svardahl, Østengen og Vestreng for AHFK. Eriksen for Nannestad.

Fet - Eidsvold IF

Fet kommer med tilnærmet fullt lag. Lasse Bergan Foss er tilbake etter bruddet i halebeinet, men Anders Eriksen er ute. Christoffer Blix fikk rødt kort i forrige kamp, men fikk kun en kamp ettersom han er i troppen. Det er viktig for Fet. Dette kommer til å bli en grei seier for Fet når man ser hva EIF kommer med i dag.

For Eidsvold er situasjonen ekstrem, som den har vært lenge i år. Nå er 12 mann ute. Ståle Granheim, Simen Martinsen, Tommy Nilsen Brenna, Jim Freddy Pedersen og Martin Andresen er nå ute i tillegg til Espen Berg Ottesen, Otto Dahl, Andreas Grimstad, Stian Halberg, Martin Svendsen, Oscar Ekstrøm og Håkon Andresen. De har nå 11 spillere tilgjengelige, og noen av de har nesten ikke trent i år. EIF prøvde å flytte kampen, men det ville ikke Fet. Siste oppdatering er at de er kun ti mann, men får med seg noen juniorer.

Nordicbet har ikke Fet som like stor favoritt som AHFK, men det burde de etter alle EIFs forfall. Oddsen på 1,21 er grei å spille i kveld.

Mitt tips: 4-1. Blix 2, Torud og Sanderlien for Fet. Iversen for Eidsvold.

Eidsvold Turn 2 - Kløfta

A-lagets kamp i helgen ble utsatt, så ET2 kommer nok med lignende lag som mot Rømskog - altså med Gawecki på topp. Det er nok lite nytte i han hvis resten av laget spiller som de gjorde mot Rømskog/Setskog. Det holder rett og slett ikke, og da taper de mot Kløfta også. Spillere som Eiven Solberg, Sondre Rudi og Sivert Modal må finne formen igjen. Solberg var godkjent sist, men få andre.

Kløfta fortsetter å variere denne sesongen. De var gode mot Gjelleråsen sist og de tok tre poeng der. Nødvendig for å fortsette å se oppover på tabellen. Laget i kveld er stort sett som det pleier å være.

Mitt tips: 2-4. Solberg og Gawecki for ET2, og Olsen 2, Hovde og Damstuen for Kløfta.

Skedsmo 2 - Raumnes & Årnes

Skedsmo kommer med sitt vante lag, og som nevnt i siste tipsinnlegg så er jeg usikker på om det holder i denne divisjonen. De vant mot Nannestad sist etter fire strake tap, og det var nødvendig.

Årnes fikk seg en skikkelig kalddusj mot EIF i forrige runde. Det var laber innsats, og de klarte ikke å forstå EIFs spill. Trener Lien har sagt at det kommer til å ta litt tid med Årnes, og det så man i den kampen. De har så og si full tropp i kveld, og de skal vel slå Skedsmo 2 ganske greit. Spissene Hansen og Tønnesen må finne tilbake formen sin.

Mitt tips: 1-3. Hagen for S2, og Hansen 2 og Hofsrud for Årnes.

Tidligere tips

Mandag:

Åkrene - Rømskog/Setskog (2-2)

De to gresslagene er på hver sin ende på tabellen. Åkrene virker dårligere trent enn tidligere, men de har fortsatt matchvinnere i troppen som Kopperud og Persson. Er de med i kampene fremover kommer de alltid til å plukke poeng. I forrige kamp sleit med å få med nok spillere. Åkrene er litt krydder i 4. divisjon så jeg håper de unngår slikt fremover.

For skauingene går det bra om dagen. De plukker poeng jevnlig og er helt oppe i toppen. Utfordringen nå er at begge de solide stopperne, Olaf Kind og Håkon Bergsjø, er ute med skade. Begge sliter faktisk med hamstringen sin. I tillegg er Eirik Bergsjø ferdig i klubben på grunn av jobb. Da vil de miste mye av duellstyrken sin, og vil være et stort savn mot Åkrenes duellstyrke. De har uansett en god stall, og mye fart, og skal klare å klå Åkrene. Skihopper Hans Petter Bergquist er oppsiktsvekkende nok med i stallen i kveld.

Nordicbet har også Rømskog som favoritt. De er ikke så stor favoritt som oddsen, mye pga forfallene til Rømskog, så kanskje man skal prøve seg på noen kroner på hjemmesier til fine 2,85. 

Mitt tips: 2-3. Lund og Transeth for Åkrene. J. Sandby 2 og Malnes.

Gjelleråsen - Lørenskog 2 (2-5)

Hjemmelaget hadde fire strake uten tap før tapet kom i forrige runde mot Kløfta. Grønntrøyene har vært preget av litt for mange suspensjoner, pluss skader, men nå ser det mye bedre ut. Det er noe smårusk, men det håndterer de. Laget begynner å sette seg og de så man for eksempel mot Rømskog.

Bortelaget gikk på et sviende tap i toppkampen mot Aurskog-Høland i forrige runde. Før det har de imponert de fleste. Lørenskog har en veldig bred stall, og det ser man på 4. divisjonslaget. I kveld kommer de med flere spillere som har 2. divisjonserfaring. Skal de nå målsettingen sin om opprykk må de vinne denne kampen for å henge med AHFK, Fet og Fu/Vo 2.

Mitt tips: 1-3. Sørensen for GIF. Lørenskog har ikke lagt ut laget ennå, men jeg går for Skattum Nordby, Alija og Bugge.Onsdag:

Fjellhamar - Fu/Vo 2

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar