tirsdag 1. september 2015

Tips foran den 19. serierunde i 4. divisjon

En heftig uke for oss fotballelskere. Flere gode oppgjør fra mandag til og med lørdag. Lørdag 5. september er breddefotballens dag.
Blir det mer jubel for Gjelleråsen mot Fu/Vo 2 på tirsdag? (Foto: Espen Bråthen)
Det kommer flere saker angående kampene på lørdag, men jeg starter med mandagens tips.


Tirsdag:


Gjelleråsen - FU/Vo 2

GIF slo Rømskog i forrige runde. Ny viktig kamp i kveld. Kommer med samme lag. De må fortsette å være litt mer kyniske.

Fu/Vo kommer med et ålreit lag. Gode Brovold er med. Han var en av få som imponerte mot AHFK. Bredden er stusselig ser jeg på laget. Kun 12 mann, og Tom Hagen er på benken :-).

Mitt tips: 3-2. Larsen 2 og Hjelkerud for GIF. Nordby og Brovold for Fu/Vo.

Skedsmo 2 - Kløfta

Bunnoppgjør. Skedsmo går inn som favoritt her. De stiller med blant annet Lobmann, Hagen og Klemp. Unge Wang er også med.

Kløfta har kun en seier på de siste åtte. De er på vei med full fart ned i 5. divisjon hvis dette fortsetter. Laget de stiller er ålreit i kveld, men de har med mye ungt.

Mitt tips: 4-2. Wang 2, Hagen og Kilmork for S2. Hovde og W. Saleh for Kløfta.

Mandag:


Eidsvold IF - Lørenskog 2

To gode lag på Eidsvold. Hjemmelaget er i draget med sju kamper uten tap. Stallen i dag er meget god, og de kan ryste Lørenskog 2 som jakter opprykk. Trioen Halberg, Rødsrud og Iversen har vært gode den siste tiden.

Lørenskog har med seg begge toppscorerne sine i Idrissi og Nordbye som har 15 mål hver. Rfifi og Harviken, som stort setter faste i 2. divisjon, er også med.

Mitt tips: 2-3. Iversen og Rødsrud for EIF. Nordbye 2 og Idrissi for LFK.

Raumnes og Årnes - Nannestad

Dette blir en soleklar hjemmeseier! Med seier her er de kun fem poeng bak Rømskog/Setskog i kampen om kvalikk til NM. De stiller stort sett uforandret.

Nannestad er fortapt. De kjører på for å redde sesongen og gjøre seg klare til 5. divisjon neste år.

Mitt tips: 5-1. Hansen 3, Sramek og Fagerli for R og Å. Hushagen for Nannestad.

Eidsvold Turn 2 - Fjellhamar

Det er to poeng fra 7.-plassen til 12.-plassen. Gjelleråsen har 19 poeng og ligger på nedrykk. Fjellhamar er på samme poengsum, mens Eidsvold Turn 2 har 21 poeng. Dette er altså en meget viktig kamp for begge lag. Eidsvold Turn har litt skadeproblemer og måtte rullere litt på a-laget i 2. divisjon i helgen. De har ennå ikke lagt ut laget, men jeg er spent på det i dag.

Fjellhamar stiller tålig likt som i de forrige kampene. De er fortsatt litt snåle bakover, og fortsatt det samme fremover. De slo Gjelleråsen i forrige kamp og det var viktig.

Mitt tips: 1-2. Rudi for ET 2. Hunstad og Opstad for FFK.


Lørdag:

Aurskog-Høland - Rømskog/Setskog
Fet - Åkrene


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar