torsdag 10. september 2015

Stanley Ihugba klar for Eidsvold

Den Nigerianske midtbanespilleren Stanley Ihugba skrev under for Eidsvold på breddefotballens "deadline day" 18 minutter før vinduet stengte. Det må være årets signering i breddefotballen.
Stanley Ihugba er klar for Eidsvold IF (Foto: Sarpsborg 08)
Det ble en hektisk kveld for Eidsvold. Styreleder fartet rundt på Romerike for å få plass et passbilde som manglet. Til slutt reiste de til Lillestrøm og fikset det. Deretter oppmøte på Ullevål. 18 minutter før vinduet stengte var han i boks. Tilnærmet Premier League-tilstander der altså. Eidsvolds trener Eirik Soltvedt er meget glad for overgangen.

- Jeg har jo spilt i Ull/Kisa og kjenner Stanley. Dette er en vennetjeneste. Han har flyttet til Jessheim, og nå hjelper han oss i høst, sier Soltvedt.

Ihugba kom til Norge og Lyn i 2009. Han fikk til slutt 32 kamper for Oslo-klubben. Veien videre gikk til Ull/Kisa. Deretter ble det Sarpsborg 08, før han gikk tilbake til Ull/Kisa igjen. Denn våren har han spilt for Ørn Horten. Han har også ti landskamper for Nigeria.

Altså en fantastisk signering i 4. divisjon.


PS! De var på Ullevål fordi en i Eidsvold IF jobber i NFF. Der lånte de PC og skriver. Kortere dit enn til Råholt for gjengen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar