onsdag 2. september 2015

- Det er utrolig bittert

For mange er Olaf Kind synonymt med Rømskog/Setskog. Rømsjingen har mye av æren for at klubben har kommet så langt som i dag. Dessverre for ildsjelen må han sone for tre gule kort mot Aurskog-Høland, og det er bittert!
Olaf Kind foran Rømskog-supporterne (Foto: Espen Bråthen)
 Det å få tak i Olaf når jakta nærmer seg er vanskelig. Jeg får tak i han sittende på en fjellknaus på reinsdyrjakt. Det var meninga at Olaf skulle reise rett på jakt etter lokaloppgjøret, men nå må han stå over kampen etter å ha fått sitt tredje gule kort i forrige kamp mot Gjelleråsen.

- Det er utrolig bittert. Det er noe eget med duellene med Østengen og Svardahl. Og det er som regel verre å se på kamp enn å spille sjøl, så det blir nok litt vondt å ikke få være med gutta på banen. Samtidig er jeg blitt såpass gammal nå at ikke noe ville glede meg mer enn om våre egne unggutter fra skauen gjør gode prestasjoner ,og får gode opplevelser i slike kamper. Dette håper jeg å kunne nyte fra sidelinja, sier Kind.

Selv om han er ute så har han trua på Rømskog/Setskog, og han gleder seg til lokaloppgjøret.

- Det blir intenst og spenningsfylt, med mye folk, sier Kind.

Han skryter også av motstander Aurskog-Høland.

- Det desidert beste 4. divisjonslaget i Akershus. Det er laget som satser mest seriøst med antall treninger og antall spillere, og får meget velfortjent igjen for det. Bedre trent enn på lenge, og dønn solide. Spillernes potensiale har vært der lenge så det overrasker ikke, skryter Kind.

I fjor var Kind lenge ute med skade, så han spilte ikke mot AHFK. I år var han med å slå de i en treningskamp, og de spilte 2-2 på Rømskauen.

Hvorfor vinner Rømskog?
- Fordi vi er gode nok til det på en god dag. I år har vi en seier og en uavgjort mot de, og personlig har jeg faktisk aldri tapt mot AHFK eller Bjørkelangen, verken i treningskamp eller seriespill, så detta veit jeg lar seg gjøre, sier Kind.Sesongen så langt har vært meget god for Rømskog. De lukter på kvalikk til NM, og de har i perioder spilt mye god fotball.

- Vi ser jo at det er en mulighet nå,og gleder oss over det! Det bør kunne være motivasjon for sluttspurten å ha den potensielle gulroten å spille for. Samtidig har vi fått noen tunge skader og forfall etter sommeren som gjør oss litt mer nøkterne til hva vi kan forvente. Et lag som oss er kanskje spesielt sårbare for slike forfall over tid, og det gjør utfordringen enda litt større. Samtidig gjør det utviklingen større, for laget som helhet. Klarer vi det står vi derfor styrket tilbake, ettersom flere av de unge har måttet bære lasset. Vi spiller for kvalikk, absolutt! Det ville være fotballhistorie for skauen, forteller en entusiastisk Kind.

Hva blir resultatet?

- 2-2, kommer det kjapt fra Kind.

I tillegg til Kind er Jøran Sandby, Marius Heggedal og Robert Holmedahl ute med skade på lørdag.

Det er uansett viktig at Tømmerlunna og skauingene kommer på kamp. Det er satt opp buss fra Rømskog, så det er bare å bli med på den. Kontakt Øystein Heggedal eller meg for billetter.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar