lørdag 5. september 2015

Åkrene tok poeng av Fet

Breddefotballens dag startet med et overraskende resultat. Fet spilte kun 1-1 mot et hardt kjempende Åkrene.

Fet stanget og stanget i store perioder. Christoffer Blix var farlig frempå flere ganger, men denne dagen hadde han ikke flaksen på sin side. Det smalt i treverket noen ganger, og Simen Bakke stod for noen strålende redninger.

Fet var gode i 1. omgangen. De hadde gode bevegelser og ballen gikk tålig fort. Åkrene lå med 10-11 mann bak ballen hele veien. Alle som var på Fedrelandet ventet seg noen scoringer i andre omgang når Åkrene blir slitne. Dessverre for Fet klarte de ikke å holde spillet oppe. Åkrene forsvarte seg suverent.

- Vi kommer ikke hit for å underholde, var Patrick Weens klare mening om Åkrene i dag. Og jeg er helt enig med han. Det hadde vært "selvmord" å stå høyere.

Kampen tok en overraskende vending da Åkrene slo et langt innlegg. Jan Otto Mostue løp på bakerste og headet inn foran mål. Nye Pål Erik Gurskevik stusset ballen videre inn i mål. Gurskevik har ikke spilt fotball på åtte år, men Åkrene var virkelig i beit for folk til i dag.

Den scoringen tente Fet. De løftet opp spillet, og det var veldig fortjent da Håkon Lundberg headet inn utligningen. Fire minutter på overtid skulle de nok hatt straffe da Birger Jönsson blir dyttet ned innenfor feltet.

Dermed endte det 1-1, og Fet tapte to viktige poeng. For Åkrene kan det bli et viktig poeng, selv om de nok er litt for langt bak. Lørenskog 2 passerte nå Fet på tabellen.

Nå er det snart Aurskog-Høland mot Rømskog/Setskog. Kampen starter 17:00, og snart skinner sola!