lørdag 5. september 2015

Kjemper for mulig opprykk

Når AFSK tar i mot Flisbyen er det to lag som kjemper om opprykk. Dessverre for begge lag peker nåla nedover etter en svak start på høsten.
Christian Sørevik (AFSK) møter Patrick Stensrud i Flisbyen til ny dyst på breddefotballens dag. (Foto: Espen Bråthen )
AFSK har tre kamper uten seier, og Flisbyen har kun en seier på siste sju. Blaker er nå i ferd med å reise fra i kampen om andreplassen. Nittedal er suveren serieleder og kan snart innkassere opprykket. I år mister de ikke det i de siste kampene.

Det er flere poenger, enn bare poengene å spille om. LSK-kjempen Frank Grønlund er tilbake. Den nåværende Flisbyen-treneren var spillende trener i AFSK i 1987 til og med 1989. Flere av AFSKs spillere, som Joakim Berg og Magnus Bystrøm Lie, har spilt i Flisbyen.

Jeg tok en prat med AFSKs trener Roger Melby om den viktige kampen på Breddefotballens dag.

- Kamp mot Flisbyen betyr ikke noe for meg personlig, men for spillerne som har spilt begge steder betyr det mye. For meg er det 1 av 20 kamper, sier Roger.

AFSK kjørte på i vår, men nå peker pila litt ned.

- Sesongen til nå har vært ok. Litt stang ut etter ferien av litt ulike årsaker, sier Roger, og er usikker på om det blir opprykk: - Opprykk eller ikke opprykk, vanskelig å si. Vi må telle opp til slutt. Målet er å vinne flest mulig kamper.

AFSK tapte 1-4 for Flisbyen i vår, og ønsker revansje. 

- Vi skal slå Flisbyen fordi vi scorer flere mål enn dem og orker 90 minutter. Flisbyen har masse rutine. Tunge i boksene, ikke veldig godt trent, sier Melby.

AFSK starter med tre junior i denne kampen. Det er lenge siden sist.

- Vi er nødt til å tenke neste sesong også. Derfor er bra at vi får inn unge ivrige gutter i laget, avslutter Melby.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar