søndag 6. september 2015

Klasseforskjell mellom Aurskog-Høland og Rømskog/Setskog

Det var klasseforskjell i lokaloppgjøret mellom Aurskog-Høland og Rømskog/Setskog. Hjemmelaget vant 5-0 foran nesten 600 tilskuere på Bjørkelangen.
Aurskog-Høland takker supporterne etter 5-0-seieren over Rømskog/Setskog
Publikum strømmet til Bjørkelangen. De kom i fra alle kanter og inn på tribunene eller langs gjerdet. Det var 460 betalende pluss minst 100 barn og ungdom. Jeg tok en grovtelling og det var nærmere 600 enn 500 der. Rammen var satt, og nå gledet vi oss til et skikkelig lokaloppgjør.

Det ble dessverre aldri spennende. Rømskog yppet seg litt i starten og skapte en halvsjanse. Så var hjemmelaget nådeløs. Lars-Petter Østengen og Jørgen Jovall Dahl gikk i duell, men ballen gikk over. Der kom Stian Skjeggenes stormende og tok ballen fra Marius Fagersand. Han dundret ballen ned i hjørnet. Fire minutter senere tar Østengen ned en lang ball. Innlegg header Lars-Eirik Svardahl i mål.

AHFK ville mest
Aurskog-Høland jobbet mest og de ville mest. Da vinner man som regel fotballkamper. Et par av målene er rett og slett scoret på rein vilje. Nummer tre satte Kaptein Lars Kopperud. Han var høyest på en god corner av Vegard Aaserud. Han headet ballen ned i bakken før den gikk i tverrliggeren og inn. Det beste eksempelet på vilje er 4-0-scoringen. Stian Skjeggenes og Vegard Aaserud løper 50 meter hjemover, kriger til seg ballen og Skjeggenes gir den til Martin Vestreng. Han drar av en mann og smeller ballen i mål med sitt gode venstrebein.

Den andre omgangen ble et lite antiklimaks. Regnet begynte å hølje ned. Ikke som spådd altså. Aurskog-Høland tok det litt roligere, og Rømskog var ikke gode nok til å utfordre hjemmelaget. De fikk totalt sett kanskje to målsjanser. Det skal sies at de savnet noen spillere til denne kampen, men det var uansett for store forskjell mellom lagene.

Det siste hjemmemålet løp Svardahl inn. Jonas Hemmingby klinket til et utspill, og Svardahl løp seg fri og lobbet over Håkon Berger.

Etter kampen hyllet hjemmelagets supportere laget sitt, og motsatt. Det er fantastisk med bluss, jubel og ekstra god stemning på en fotballkamp. Skauingene kom også med mange folk på kamp.

Bilder fra kampen (Spør før du bruker bildene - de er mine :-)):
Klar straffe til Østengen der, men vanskelig for dommer å se.

Her kunne Jovall Dahl blitt utvist. To strak armer i ryggen på Ola Vestreng.

Svardahl scorer

Kopperud scorer

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar