torsdag 24. september 2015

Hvem rykker opp fra 5. divisjon

Nittedal er allerede klare for 4. divisjon. Bak de er det et bikkjeslagsmål mellom flere lag.
Blir det opprykksjubel for Per Einar Martila og Blaker? (Foto: Espen Bråthen )
Årets 5. divisjon har vært av det spennende slaget. Foruten gode Nittedal, og svake bunnlag, blir det et skikkelig bikkjeslagsmål om den siste opprykksplassen til 4. divisjon. Blaker leder an i den jevne serien, og bak jager AFSK, Sørumsand, Flisbyen og Fet 2. Fet kan kun rykke opp hvis a-laget i 4. divisjon rykker opp.

Tabellen nå:


Noen stusser sikkert hvorfor man tar med Sørumsand her, men de tar sannsynligvis ni poeng på de tre siste, og Blaker har tøft program igjen og kan fort ende opp med null eller tre poeng. Her er mine tanker om lagenes siste kamper, med noen halvdårlige tips.

Ettersom Fenstad har trekt seg så står ett lag over i hver serierunde.

Serierunde 18 (tar bare med de involverte lagenes kamper):

Blaker - Aurskog-Høland 2 U
Det store spørsmål her er hva AHFK 2 kommer med. De kan komme med Eirik Haugen, Stian Skjeggenes og Lars-Petter Østengen, pluss flere. Utfordringen er at de møter Årnes i en meget viktig kamp på mandag. Blaker kommer uten "Svensken" Karlsson som er meget viktig.

Skedsmo 3 - AFSK U
AFSK vant over et klart svekket Nittedal. De snudde 0-2 til 3-2 og det er sterkt uansett. Super sub Kenneth Wauer er suveren å sette innpå fremover. Er avhengige av at Joakim Berg, Magnus Bystrøm Lie og "Kula" Sørevik leverer. Skedsmo 3 er meget sterke med alle de beste, men sjelden de har alle.

Flisbyen - Borgen H
Klink hjemmeseier.

Sørumsand - Ull/Kisa 3 H
Enda mer klink hjemmeseier.

Serierunde 19:

Blaker - Nittedal B
Ny vanskelig kamp for Blaker, men på gress på høsten er de gode. Har Nittedal med alle sine beste så vinner bortelaget denne.

AFSK - Sørumsand B
AFSK har et leit Sørumsand-syndrom. Rødtøyene vinner som regel uansett hvem som er best. Akkurat nå er Sørumsand bedre enn AFSK og de vinner.

Fet 2 - Ull/Kisa 3 H
Laget til Fet her kommer litt an på hva som skjer i 4. divisjon. Er Fet med i toppen kanskje de hviler noen. Uansett så er stallen til Fet tynn så noen a-lagsspillere må de ha med.

Serierunde 20:

Flisbyen - Fet 2 H
Jevn kamp som jeg tror hjemmelaget tar.

Sørumsand - Løvenstad H
Hvor mange SIF-mål blir det her tro?

Blaker - Skedsmo 3 H
Denne tar Blaker. Det er jeg helt sikker på.

Ull/Kisa 3 - AFSK B
Klar seier til AFSK. Ull/Kisa har blitt for gamle nå.

Disse "resultatene" gir oss følgende tabell:

1. Nittedal 50 poeng
2. Blaker 37 poeng
3. Sørumsand 36 poeng
4. AFSK 35 poeng
5. Fet 2 35 poeng
6. Flisbyen 35 poeng.

Det ble vanvittig tett det der. Mye avhenger faktisk av hva slags lag Aurskog-Høland kommer med mot Blaker på lørdag. Kommer de med alle, det vil si Haugen, Skjeggenes, Østengen osv, så får Blaker det tøft. Taper Blaker den så blir det avgjort på målforskjell i følge mine tips. Da er kanskje Sørumsand favoritten. Men, Sørumsand har en meget viktig kamp mot AFSK senere som også er meget avgjørende. Det er moro at det er tre naboer som slåss om opprykk.

Det blir en fantastisk innspurt, og for en siste serierunde det blir.

Hvem tror du rykker opp?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar