mandag 1. juni 2015

Måltila

For et ordspill. Nesten som engelske tabloider. Per Einar Martila oppførte seg som Attila og scoret tre mål på seks minutter mot Aurskog-Høland 2 i 5-3-seieren.
Per Einar Martila (nr 77) header inn 1-0 til Blaker. Det ble fire mål på Martila i kveld (Foto: Espen Bråthen )
Publikum hadde såvidt plassert med gjerdet på Bjørkelangen kunstgress når Martila begynte målshowet sitt. Hør bare her:

2. minutter: 0-1. Martila stanger inn et innlegg.

4 minutter: 0-2 Martila løper fra AHFKs forsvar og plasserer inn ballen.

8 minutter: Reprise av mål nummer to.

Martila kan takke AHFKs gavmilde forsvar, spesielt på de to siste. Man kan ikke stå høyt i banen når det ikke er press på ballfører. Det takket og bukket "Perry" for og dunket inn ballene bak Jonas Hemmingbye.

Hjemmelaget tok seg sammen, og begynte å trille ball mot stasjonære, og tydeligvis fornøyde, Blaker-spillere. Anført av Lars-Eirik Svardahl på midtbanen tok de tak i kampen. Først reduserte venstreback Kristian Sæther før Fredrik Skogstad satte inn 2-3 etter et Svardahl-show. Da hadde vi spilt 14 minutter!

Firemåls-Martila

Etter 25 minutter løper Martin Nordseth seg fri på høyrekanten. Prøv og gjett hvem som dunker inn det innlegget. Riktig. Per Einar Martila. Fire mål, og nå tror jeg han satte inn sitt mål nummer 100 for Blaker.

- Nei, ligger nok på 98 nå. Målet er å nå 100 før Haugern (Thomas Haug), sier Martila.

Utover i omgangen fortsatt AHFK med presset, og de skapte noen gode muligheter. Like før pause satte de inn 3-4 ved Bendik Vestreng.

Den andre omgangen ble et antiklimaks. Omgangen var jevnere, men Blaker skapte de største sjansene. Den som brant med var Mathias "svensken" Karlsson. Han burde scoret. 12 minutter før slutt avgjorde Martin Nordseth kampen med sin 5-3-scoring etter godt forarbeid av Aleksander Braaten.

- Veldig fornøyd med meg selv og laget. Kan vel si at jeg var dødelig effektiv idag, sier Martila til Lokalfotballen etter kampen. Nå har han scoret ti mål på åtte kamper i serien.

Det kommer en samlesak med de fleste kampene kort tid etter denne saken.

Hvis noen har bilder eller lignende er det bare å sende på 45224573 eller espen@grafiskservice.com. Takk, på forhånd.

Bendik Vestreng reduserer til 3-4 for AHFK 2 (Foto: Espen Bråthen )