mandag 18. mai 2015

Lagene er klare mellom AFSK og AHFK 2

Kl. 19:00 smeller det på Aursmoen kunstgress mellom Aurskog-Finstadbru og Aurskog-Høland 2. Lagene er så og si klare foran lokaloppgjøret.


Aurskog-Finstadbru SK


Hjemmelaget kommer så og si med fullt lag, men trener Roger Melby sier at det kan skje noen endringer ettersom det er noen småskader. Uansett, så så ser AFSK sitt lag ut som det beste de har stilt i år. Foran Thomas Aastad kommer de med Thomas Lerdahl, Simen Kristiansen, Daniel Ekeberg og Stian Røisgård i forsvarsrekka. 37-åringen Helgen Engen er dermed vraket.

På midten finner man Magnus Bystrøm Lie, Christian Sørevik, Joakim Berg og Emil Rydje. Masse teknikk og gode ballspillere, men Berg som offensiv motor og Sørevik som defensiv midtbanespiller som helt sikkert skal styre mye av spillet. Utfordringen er om de holder hele kampen for hjemmelaget. På topp er det eks-AHFK-spiller Piotr Smolec og comeback fra start for Stian Lerdahl. Et godt spisspar med mye fart.

Aurskog-Høland FK

På motsatt banehalvdel er jeg fortsatt usikker på hvem som dukker opp, men skal gi det et forsøk. Som trener Gjermund Ottesen sa før helga skulle det bli et ungt lag, men skader og sykdom (og russetid) har gjort at det blir flere endringer på laget. I mål står uansett Daniel Amundsen. Foran seg får han Henrik Jensen, Joar Akselsen, Runar Nadden og Kristian Sether. På midtbanen spiller Steffen Krogstad (stort spørsmålstegn bak hans navn, Stian Skjæggenes, Jonas Grahn (samme som Krogstad) og Mathias Oppegård. Får de to, Krogtsad og Grahn, spilt er dette en god midtbane som utfordrer AFSKs. 15-åringen Jonas Grahn har vært meget god for AHFK 2 de siste kampene. På topp er Ola Vestreng tilbake fra skade, og Henrik Studsrud er hjemme på en snarvisitt fra militæret. Det er to unge gutter med mye fart og teknikk i spillet sitt.

På benken har bortelaget blant annet Inge Olberg og Martin Vestreng. Det sies at det blir flere bytter i kveld på grunn av førstelagets kamp mot Kløfta på tirsdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar