søndag 10. mai 2015

- Vi skal legge ned en skikkelig jobb

Aurskog-Høland kommer til Rømskogbanen med mye selvtillit. Serielederen har ny trener foran årets sesong, og Arne Henrik Vestreng har jobbet godt med kulturen i klubben.
Arne Henrik Vestreng (i midten) har fått sving på AHFK. Nå vente Rømskog til dyst i lokaloppgjøret. (Foto: Espen Bråthen )
Etter fire seire og en uavgjort leder hvittrøyene serien med 13 poeng, ett foran Fu/Vo 2 og Fet. De har aldri fått en bedre start siden klubben ble stiftet i 2012. Likevel har de ikke feid over lagene, men har vært sterke på slutten av kampene. De virker bedre trent enn på lenge.

- Vi er fornøyd med det vi har prestert hittil i sesongen. Prestasjonene varierer, men gutta skal ha for at de aldri gir opp. Den fandenivoldske innstillingen har vippet mange kamper i vår favør. Vi er også tilfreds med å ha en så bred og god stall. Det gjør oss robuste i forhold til skader, sier Vestreng til Lokalfotballen, og han roser motstander Rømskog.

- Rømskog/Setskog havner høyt oppe på tabellen denne sesongen. Laget er betydelig forsterket fra i fjor, og Jøran Sandby er bedre enn noen gang, sier Vestreng.

Hvordan skal dere slå Rømskog?

- Vi skal legge ned en skikkelig jobb. Tiden vil vise om det holder mot et sterkt og aggressivt hjemmelag.

Hva blir resultatet?

-  Jeg tipper aldri resultater, kommer det kontant fra Vestreng.

Hvorfor skal folk gå på kampen?

- Lokaloppgjør er alltid moro, og kampen på Rømskog stadion har spillerne gledet seg til lenge. Jeg håper og tror det blir en god og underholdende kamp, avslutter Vestreng.

Begge lag har lagene klare, og de legger jeg ut i morgen tidlig. Før det, senere i kveld kommer min børs på alle spillerne.

Husk at du kan vinne et gavekort pålydende 500,- hvis du tipper riktig resultat. Du må legge inn ditt svar i kommentarfeltet her. Dette er en konkurranse sammen med Høland og Setskog Sparebank.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar