fredag 15. mai 2015

- Vi kommer med et ungt lag

I lokaloppgjøret mot AFSK kommer AHFK med et ungt lag. Mange skader, pluss 4. divisjonskamp dagen etter, gir ikke bortelaget mange valg, men går uansett for å ryste AFSK,
Gjermund Ottesen (t.v) styrer Aurskog-Høland 2. De gleder seg til lokaloppgjør mot AFSK (Foto: Espen Bråthen ).
Aurskog-Høland FK 2 fikk en tung start med fire strake tap i åpningen av årets 5. divisjon. I de to siste kampene har de imidlertid løftet seg og vunnet to strake mot henholdsvis Skedsmo 3 og Sørumsand.

- Sesongen har vært litt under pari, men tatt seg opp i det siste, sier rekruttrener Gjermund Ottesen til Lokalfotballen. Med de nye breddereglementet angående bytter har de valgt å bruke regelen og blant annet hatt med seg Martin Vestreng og Lars-Eirik Svardahl de siste kampene. Det kommer ikke til å skje mot AFSK, selv om det er rivalen.

- Nei, vi kommer med et ungt lag. Det er flere ute med skader og diverse andre årsaker, pluss at vi har viktig kamp for 4. divisjonslaget mot Kløfta dagen etter. Men, vi skal uansett gi de en god kamp. De unge gutta er sultne på seier, forklarer Ottesen.

Det er allerede seks juniorer som har spilt i 4. divisjon i år, pluss at 10-12 juniorer har spilt i 5. divisjon og to guttespillere. En av de beste i forrige kamp mot Sørumsand var 15-åringen Jonas Grahn. Det gror godt i AHFK, og de tør å bruke unggutta selv om det butter iblant.

- Det som har vært bra er at vi tør å spille fin fotball, og at vi har brukt mange unge spillere som får god og verdifull erfaring, sier Ottesen, og sier det er en bakside med altfor mange unge: - Vi må bli tøffere fysisk,  og gi oss med og slippe inn billige mål, sier han.

Hvordan skal dere slå AFSK?

- Vi må ha høyt balltempo, i tillegg til at vi må vinne ‘krigen', avslutter Ottesen.

Nå gjør du ferdig 17. mai, og så kommer DU på kamp på mandag. Kampstart er 19:00 på Aursmoen kunstgress mellom de to sammenslåtte klubbene Aurskog og Finstadbru (1986) og Bjørkelangen og Høland (2012). Det blir en kamp med masse nerve og innsats!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar