torsdag 14. mai 2015

- Varierende sesong for AFSK

På mandag møter AFSK sin rival Aurskog--Høland. I år er det andrelaget til AHFK som kommer på grunn av AFSK svake sesong i fjor og nedrykk. Jeg tok en prat med trener Roger Melby.Etter fem kamper for AFSK har de skrapet sammen sju poeng. Det begynte bra med seiere over Borgen og Løvenstad pluss uavgjort mot Blaker. På de to siste kampen har det kommet to klare tap mot Fet 2 og Flisbyen. Og på mandag står AHFK 2 på den andre banehalvdelen.

- Sesongen har vært varierende så langt. Først i de to siste kampene og nå
 utover vi ser hva laget står for, sier Melby, som trener laget sammen med Bjørn Ivar Bergerud.

- Det som har vært bra er at vi nå har en stall med god konkurranse om plass i troppen til enhver tid. Også bra med folk på trening, forklarer Melby.

Treningsgrunnlaget?

Etter at "Lillestrøm-gjengen", Emil Rydje, Magnus Bystrøm Lie, Joakim Berg, og Stian Lerdahl, bestemte seg for å bli har grønntrøyene fått et tålig konkurransedyktig lag i 5. divisjon. Utfordringen er at de kom sent igang og jeg er spent på treningsgrunnlaget. I kampen mot Fet 2 skinte det igjennom.

- Vi kan bli jevnere i prestasjonene. På vårt beste er vi gode men vårt laveste nivå er for dårlig, sier Melby, som har en klar oppskrift på hvordan de skal slå AHFK 2: - Score flest mål, sier han med et smil.

Med de nye byttereglene i 4. divisjon kan AHFK ta med flere førstelagsspillere, så det er uvisst med hvilke spillere de kommer med. Melby ser for seg noen førstelagsspillere fra hvittrøyene.

- Vi ser at vi kan møte en del fra 4. divisjon her, men vi må bare ha fokus på oss sjøl og gjøre vår jobb, avslutter Melby.

Mandag 18. mai kl 19:00 på Aursmoen kunstgress. Kom på kamp - støtt laget ditt!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar