tirsdag 19. mai 2015

Tips foran 7. serierunde i 4. divisjon

Den 7. serierunden starter mandag 18. mai. 17. mai er vel overstått, og nå er det tilbake til moroa på fotballbanen.

Nå er det spilt seks kamper, og man begynner å se litt av hvordan lagene fremstår denne sesongen. Forventede topplag som Fet, Aurskog-Høland og Lørenskog 2 kjører på, og de har sammen med Fu/Vo 2 vært best i vår. Like bak der har Rømskog og Årnes fått opp dampen.

I forrige serierunde var lokaloppgjøret mellom Rømskog og Aurskog-Høland den store kampen. Masse moro med røde kort og Rømskog som reddet uavgjort like før slutt foran nesten 300 tilskuere. Jeg håper motsatt kamp blir flyttet til fredag eller lørdag. Det som er spennende er at kampen kanskje flyttes til breddfotballens dag som kanskje skal arrangeres 4.-6. september.

I denne serierunden er det noen spennende oppgjør. AHFK får besøk av et stadig bedre Kløfta, og på Fedrelandet kommer Raumnes & Årnes for å prøve seg på Fet. Det er også spennende å se om Åkrene Arena er klar til spill etter at forrige serierundes kamp mot Fet ble avlyst.

På Li har Gjelleråsen fått fart etter en treg start, og de hadde godt tak på Rømskog i fjor. Ellers så er det 2.-lagene som skal møtes denne serierunden, og bortelagene i disse oppgjørene er favoritter men hjemmelagene trener poengene sårt.

Den siste kampen er Eidsvold IF mot Nannestad. Hjemmelaget er fortsatt en god del skader, men det ryktes at Espen Berg Ottesen er tilbake. Det er meget viktig for rødtrøyene.

Tirsdag 19. mai:

AHFK – Kløfta

Seks kamper uten tap for hjemmelaget. De jakter i kveld serieledelsen, etter at Lørenskog 2 tok over den i går. Det er noe sykdom og skader, men stallen skal tåle det. Angrepsrekka med Vestrten, Svardahl og Østengen er på plass og da er de alltid farlige. De to siste sesongene har AHFK hatt et Kløfta-kompleks.

Hos Kløfta ser det ut som at de fleste er med. Formen er stigende, og de begynner å finne stilen sin. Dette er et ungt lag, som AHFK, så det vil fortsatt variere utover sesongen. Skal de henge med i toppen er de nødt til å vinne i dag, hvis ikke blir det mange poeng opp til topp 3-4.

Mitt tips: 3-1. Svardahl, Østengen og Skjæggenes for AHFK. Olsen for Kløfta.


Fet – Årnes

Hjemmelaget har en kamp mindre spilt, og tar serieledelsen om de vinner hengekampen. De har vært veldig sterke fremover. Man er vel nødt til å tippe Fet med seks scoringer i kveld også. I alle fire seirene har de scoret seks mål. De har ikke lagt ut laget ennå.

Årnes kan klatre forbi Fet med seier i kveld. Da er de for alvor med i toppen. Laget og stallen ser bra ut i kveld, og de har med gode Felix Brevik i mål. Hans Hofsrud mangler for bortelaget.

Mitt tips: 6-2. Blix 3, Sanderlien, Torud og Søgård. Tønnesen og Hansen for Årnes.


Eidsvold Turn 2 – Fu/Vo 2

Lagene er ikke klare ennå. Kommer snart :-).

Mandag 18. mai:Skedsmo 2 – Lørenskog 2

Skedsmo kommer med sitt «vanlige» lag. Det er ungt med noen rutinerte. Anthony Davies er tilbake etter bruddet, og han blir bare bedre og bedre fremover.

Lørenskog 2 kommer med sedvanlig sterkt lag anført av Imar Ouhadou, som har scoret to mål på tre kamper i 2. divisjon og ett mot HamKam i cupen.

Mitt tips: 1-3. Davies for Skedsmo 2. Ouhadou 2 og Nordby.

Gjelleråsen – Rømskog

Hjemmelaget har løftet seg veldig etter en elendig start. Suspensjoner og skader gjorde sitt. Nå er snart alle tilbake og vi får se hva Gjelleråsen virkelig er lagd av i år. Den første testen er Rømskog som også er i drivet. Bortelaget mangler viktige Håkon Bergsjø.

Mitt tips: 3-2. Sørensen, Bottolfs og Grandre. J. Sandby og A. Sandby.Onsdag 20. mai:

Åkrene – Fjellhamar
Eidsvold - Nannestad

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar