tirsdag 26. mai 2015

Tips foran 8. serierunde i 4. divisjon

Sent, men godt. I dag spilles de fleste kampene i 4. divisjon, og her er mine tips.

Kamper:

Mandag

Raumnes & Årnes  - Eidsvold 0-3 Rødsrud 2 og Gaute Granheim.

Tirsdag:

Rømskog/Setskog - Eidsvold Turn 2

Skauingene kom litt ned på jorda i forrige kamp mot Gjelleråsen. Resultatet ljuger litt fordi de skapte flere gode sjanser. Det var også heftige diskusjoner når Rømskog kunne gått opp til 2-0 - målet ble annullert. Håkon Bergsjø blir erstatt av Robert Holmedahl.

For bortelaget har det vært en grei vår. De plukker poeng jevnlig. I kveld har de med seg et godt lag med spissen Piotr Gawecki i front. Har de dagen kan de plukke poeng i kveld. Utfordringen er naturgresset på Setskog.

Mitt tips: 4-2. Sandby 2, Kind og Dahlum Nilsen. Gawecki 2.

Lørenskog 2 - Aurskog-Høland

Hjemmelaget kommer stort sett med samme lag som i de siste serierundene. Toppscorer Walid Idrissi er tilbake etter en liten gjesteopptreden fra start for a-laget. Mye fart og mye trøkk i dette laget. Jeg er usikker på tryggheten bakover og det må AHFK utnytte.

Hvittrøyene kommer med så og si fullt lag, foruten Hemmingby og Helbostad. Stallen er sterk, så de skal klare seg uten de to. Det lille spørsmåltegnet er alltid lovende Rune Hoftvedt i mål, men han klarte seg meget bra mot Kløfta. Er AHFK fornuftige i dag, og ikke kjører full pupp, kan de klå hjemmelaget på kontringstyrken sin.

Mitt tips: 2-2. Idrissi og Christiansen for LFK 2. Svardahl og Østengen for AHFK.

Kløfta - Gjelleråsen

Det er altfor tidlig egentlig, men denne kampen er viktig for begge lag. Taper Kløfta blir de hengende veldig langt bak og må kikke bakover på tabellen. Taper Gjelleråsen blir det langt opp til topplagene. Hjemmelaget kommer stort sett med samme stall som mot AHFK, men mangler gode Bujupi. For Gjelleråsen ser det også bedre ut enn på lenge, og de så gode ut i perioder mot Rømskog. Med Fredrik Larsen tilbake blir de farligere foran mål.

Nordicbet gir 2,25 på Gjelleråsen-seier, og da må vel jeg spille det på grunn av tipset nedenfor.

Mitt tips: 2-3. Olsen og Hovde for Kløfta. Lindviksmoen, Sørensen og Larsen.

Nannestad - Skedsmo 2

Denne er vidåpen. Nannestad overrasket mot Eidsvold og de plukker ålreit med poeng. Kanskje de ikke er den kasteballen som vi alle tror. I tillegg er Rolf Christian Hushagen tilbake nå. Det er en god forsterkning. Ellers ser det ut som samme som sist for Ellevolds gutter.

Skedsmo 2 kommer med stort sett samme lag som de har hatt i rå, og det har gitt de kun tre poeng. Dette kan være de to lagene som rykker ned. Skal noen av de unngå det må denne kampen vinnes.

Mitt tips: 3-3. Hushagen, Blakkisrud og Ghohari for Nannestad. Jappe, Hagen og Kilmork for S2.


Fu/Vo 2 - Åkrene

Unggutta til Ørjan Heiberg fortsetter å kjøre på. De slo tilbake med seier etter to tap, og de er helt med i toppen. Det er overraskende og moro, pluss ekstra moro at mange unggutter får muligheten. Kveldens lag er sterkt med blant annet Martin Skolbekken og Sivert Dæhlie (elsker å skrive Dæhlie, min favorittskiløper gjennom alle tider er far Bjørn).

Åkrene har ikke lagt ut laget sitt ennå, og det meldes at de sliter litt med å få på plass nok folk. Jeg håper inderlig de får det til. Det viktigste vil være å få med Persson, Kopperud og de som er tålig godt trent.

Mitt tips: 4-1. Skolbekken, Dæhlie 2 og Kvalness for FU/Vo. Hexeberg for Åkrene.

Onsdag: 

Fjellhamar - Fet 

Tips kommer i morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar