søndag 10. mai 2015

- Møt opp på kamp!

Rømskog/Setskogs trener Stian Flies gleder seg til lokaloppgjøret på mandag. Den unge treneren går for seier, og håper alle kommer på kamp.
Stian Flies, spillende trener i Rømskog/Setskog gleder seg til lokaloppgjør. (Foto: Espen Bråthen)
Skauingene overrasket alle i fjor, og de har etter en litt traurig start fått på laget igjen. Med to strake seire er de opp på femteplass, og lagene foran puster de i nakken. Motstander Aurskog-Høland leder serien etter mye godt spill,

- Vi står ovenfor en utfordrende oppgave ettersom at AHFK leder tabellen og er i god form.  Jeg har ikke hatt anledning til å se AHFK i aksjon i år, og dermed har jeg ikke noen klare formeninger om styrker og eventuelle svakheter. Vi går inn i den kampen på samme måte som de andre kampene. Vilje, trøkk og godt humør, sier Flies.

Hvor fornøyd er du med sesongstarten?

- Jeg er veldig fornøyd med sesongstarten. Gutta har prestert godt og samtlige viser fremgang. De er lojale og har et oppriktig ønske om å gjøre det godt for resten av laget, sier Flies

Hva syns du mandagens motstander?

- Som nevnt ovenfor har jeg ikke fått sett AHFK i år, men har fått en veldig god start og topper tabellen. Tabellen juger sjelden, og antar at det er fullt fortjent. Det ligger nok mye arbeid bak den gode sesongstarten, all honnør til Arne Henrik og gutta på laget, sier Flies.

Stian har også en oppfordring til alle fotballinteresserte.

- Dette er årets første lokaloppgjør. Det er vel det oppgjøret vi spillerne, trenere og alle som følger lagene gleder seg mest til. Det fører til både intensitet og nerver både på og utenfor banen. Rømskog byr alltid på mange engasjerte mennesker med både trommer og godt humør. Møt opp på kamp!

Hva blir resultatet?

- 3-2 til Rømskog.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar