tirsdag 13. mai 2014

AHFK må vinne

I kveld spiller AHFK mot nest-tabelljumbo Skedsmo 2. Det er en viktig kamp for bortelaget, fordi med seier henger de seg på lagene over. Blir det poengtap kan det bli for langt opp.

Henrik Studsrud er tilbake i startelleveren for AHFK. (Foto: Espen Bråthen).


Hvittrøyene vil også få en ekstra bonus ved seier, fordi da går de forbi rival AFSK. De grønne har væt høyt opp på grunn av AHFKs svake start. Neste tirsdag møtes lagene til et durabelig lokaloppgjør på Høland.

Laget til AHFK har en forandring fra forrige kamp. Da slo de Flisbyen 5-0. Anders Presterud går ut, og inn kommer Henrik Studsrud.

Jeg tror laget stiller slik:

Hoftvedt

Kopperud
Haugen
Kolstad

Studsrud
Vestreng
Krogstad
Skjæggenes
Bjørnstad

Jensen
Østengen.

Dette er et ålreit lag som har mer fart og teknikk enn i de første kampene. Usikkerheten gjelder fortsatt stopperparet Kolstad og Haugen, som ikke har imponert i de første kampene. Guttene har ikke like godt trent som før, slik at bevegelsen er ikke der den skal være ennå. Mot Flisbyen var AHFK såpass mye bedre, så det er vanskelig å ta noe ut fra det. Midtbanetrioen Krogstad, Vestreng og Skjæggenes er en godt balansert midtbane, som vil styre mange kamper i år. På spissplass mangler fortsatt viktige Svardahl, men Østengen har vært solid foran motstanderens mål. Klarer han å score i sin femte kamp på rad? I kveld får han uromomentet Henrik Jensen som makker. Unggutten er rask og teknisk, men mangler litt trøkk. Jeg tror det blir en fin spissduo som har gode egenskaper. I bakhånd har de talentet Ola Vestreng som blir bedre og bedre.

Hva kommer Skedsmo 2 med?
Det er jaggu meg usikkert. De har bytta på lagoppstillingen på fotball.no noen ganger i dag. Tidligere i dag var det tidligere stortalentet Didrik Mostue i startelleveren, men er nå fjernet. De har med alle tre innbytterne fra forrige førstelagskamp, og gode Fared Rahim er med. Ellers er det stort sett juniorspillere. Spillemessig har de hengt godt med i de fleste kampene, men har vært for pinglete foran begge mål.

Kampen begynner 20:15 på Skedsmo stadion, og du er herved invitert!

PS! Tirsdag 20. mai er det AHFK mot AFSK. Husk det. Jeg kommer til å ha to-tre grundige forhåndssaker i løpet av uken.

Hvem vinner kveldens kamp?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar