lørdag 24. mai 2014

Lokalfotballen ruller igjen - AFSK klokka 14:00

Nå er det snart muligheter til å se mer lokalfotballen. I dag, lørdag, er det flere kamper på programmet. AFSK møter Kløfta på Aursmoen kunstgress kl. 14:00.

Blir det mer jubel på hjemmebane for AFSK mot Kløfta? (Foto: Espen Bråthen)

Grønntrøyene er klare for ny kamp etter tapet mot AHFK. Dessverre for hjemmelaget mangler de Patrik Andreassen, Thomas Lerdahl og Stian Røisgaard til denne kampen. Inn kommer unge Henrik Michelsen, Haakon Aasen og toppscorer Brian Aas. Dette er en stor svekkelse for AFSK, men det er moro at de unge gutta får prøve seg. Nå er det opp til de å ta vare på sjansen.

Laget er som følger:

Morten Larsen

Magnus Bystrøm Lie
Simen Kristiansen
Joar Akselsen
Henrik Michelsen

Haakon Aasen
Joakim Berg
Christian Sørevik
Kenneth Wauer
Magnus Moen

Brian Aas.

Kløfta kommer til kamp uten Sarken Saleh og Alex Øverby som er to gode spillere.

SIF møte Årnes
I Idrettsparken på Sørumsand møter hjemmelaget Raumnes&Årnes til dyst kl. 13:30. De er tabellnaboer på henholdsvis 8.- og 9.-plass på tabellen. Litt svakere enn forventet. Dette er en viktig kamp, fordi med seier så henger man seg på lagene ovenfor. Robin Barikmo er tilbake igjen, mens Kenneth Stokkebryn Jensen er på benken. 16 år gamle Jesper Kornbakk, sønn av Peder Kornbakk, starter igjen og unggutten har spilt godt så langt i sesongen. Det blir spennende å se om Jesper kan ta en skritt til.

AHFK 2 mot Borgen
I en utsatt kamp fra runde 2 møtes AHFK 2 og Borgen på Bjørkelangen. Kampstart er 13:00. Rekruttlaget til AHFK har med seg blant annet Kristoffer Lie og Vegard Aaserud til denne kampen. De er flankert av flere gode yngre spillere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar