fredag 30. mai 2014

Både AFSK og Rømskog/Setskog tapte

Det ble en vanskelig himmelsprett for både AFSK og Rømskog/Setskog. Begge lagene slapp inn fire mål henholdsvis mot Eidsvold IF og Gjelleråsen.

EIF ble for sterke for AFSK. Bildet er fra fjorårets oppgjør. (Foto: Espen Bråthen)

På Eidsvoll fikk AFSK merke at opprykksjagende Eidsvold IF holder stø kurs mot opprykk. Eirik Soltvedts menn ble for sterke, og AFSK tapte 0-4.
- Jevn 1. omgang. Billige EIF-scoringer rett før og rett etter pause. Etter det var vi dårlige, var den klare oppsummeringen fra kampen av Bjørn Ivar Bergerud, hjelpetrener i AFSK. I hjemmelagets garderobe var stemningen mye høyere.

- Fullt fortjent seier. AFSK kom med lavt press, og gjorde det vanskelig for oss i første omgang. Vi får 1-0 rett før pause, etter det er det ett lag på banen og vi vinner fortjent 4-0, sier Eirik Soltvedt, som scoret 1-0-målet selv. I tillegg til Soltvedt scoret Ståle Granheim 2 og Magnus Iversen.

- I og med at Skjetten tapte tror jeg opprykkskampen er åpen mellom oss, Skjetten og Aurskog/ Høland. Med utropstegn bak Raumnes/Årnes og Gjelleråsen, sier Soltvedt, etter at Kløfta overraskende slo Skjetten.

Maazouzi senket R/S
På Setskog stadion jaktet hjemmelaget på en ny tre-poenger etter den svake kampen mot Eidsvold Turn 2 i forrige runde. Allerede etter ett minutt stod det 1-1. Øyvind Sægrov scoret for hjemmelget først, men like etter avspark scoret Arib Maazouzi. Håkon Berger stod på sekstenmeteren og dalte over han. Dermed mistet hjemmelaget raskt den store fordelen med tidlig mål. Maazouzi ble en plage kampen i gjennom og han scoret et ekte hat-trick på 29 minutter. Det siste scoringen til bortelaget satte Fredrik Larsen inn. Kampens siste mål scoret hjemmelagets Jøran Sandby på et frispark.

- Vi slipper inn alt for enkle mål. Når vi i tillegg ikke er farlige nok fremover, så blir det ikke seier. Det unge Gjelleråsen-laget vil og evner litt mer enn oss, sier R/S sin spillende trener Ole Robert Søbye.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar