tirsdag 13. mai 2014

AHFK banket Skedsmo 2

Nå har det løsnet for AHFK. Skedsmo 2 ble slått hele 9-0 av bortelaget. Martin Vestreng og Lars-Petter Østengen scoret tre mål hver.

Lars-Petter Østengen herjer mot Skedsmo 2 i kveld. (Foto: Espen Bråthen)
Nå skal det sies at de 14 målene de har scoret er mot seriens bunnlag, men det er uansett sterkt å score så mange mål. Nok en gang var det Lars-Petter Østengen som stod bak det meste for hvittrøyene. tre scoringer, en målgivende, og han var mannen som ble tatt ved begge straffene.

Dette var en god gjennomkjøring før lokaloppgjøret mot AFSK neste tirsdag. Det er bare å glede seg.

Referat fra kampen:

Tar man med de siste tolv minuttene mot Flisbyen, så har AHFK scoret 11 mål på 45 minutter. I kveld har de herjet med Skedsmo, og leder 6-0 til pause.

Målene rant inn fra start, og nok en gang er det Lars-Petter Østengen som har dominert. Han satte inn det første sjøl, mens unge lovende Bård Kolstad satte inn nummer to, etter at det var spilt 14 minutter. Rett etter den scoringen burde Henrik Jensen sette inn nummer tre, men han bommet alene med keeper.

I det tjuende minutt ble Østengen felt inenfor Skedsmos sekstenmeter, og Martin Vestreng scoret sikkert på straffen. To minutter senere scoret Henrik Studsrud, og bortelaget ledet 4-0. AHFK fortsatte å presse høyt, og Martin Vestreng satte inn sitt andre med et skudd fra 18 meter.

Lars-Petter Østengen ville ikke være noe dårligere, og satte inn sin andre, rett etter en halvtimes spill. Altså 11 mål på cirka 45 minutter for hvittrøyene.

Fra AHFK sin Facebook-side: https://www.facebook.com/AurskogHolandFotballklubb
0-6! Lars-Petter Østengen sender to Skedsmo-spillere i kiosken for å kjøpe pølse, og sender avgårde ei lompe som går stang inn bak keeper. Lettvint 
Nå er det pause, og du kan følge kampen på AHFKs Facebook-side. Jeg vil også komme med noen oppdateringer her.60 min: 7-0 nå. Selvmål av Skedsmo.

Anders Presterud inn for Stian Skjæggenes.

Simen Næss inn for Henrik Jensen.

8-0 Martin Vestreng på straffe. Østengen bel felt.

9-0 Lars-Petter Østengen. (86)

Slutt. Det ble 9-0 til bortelaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar