tirsdag 27. mai 2014

AHFK rystet Skjetten

Aurskog-Høland FK er i suveren form om dagen. Det fikk Skjetten oppleve mandag. Til tross for at AHFK ledet 3-0 ble det til slutt 4-4 etter at Skjetten utlignet på overtid. Rømskog/Setskog røyk mot Eidsvold Turn 2 med 0-3.

Lars-Petter Østengen var god mot Skjetten. Her i farta mot AFSK. (Foto: Espen Bråthen)
Med 15-0 i målforskjell på de siste tre kampene for AHFK var selvtilliten høy foran møtet med seriefavoritt Skjetten. Det startet også strålende for bortelaget. Lars-Petter Østengen fortsetter med sine gode vårsesong og satte inn 1-0-målet allerede etter sju minutter. Martin Vestreng økte til 2-0 fem minutter senere, før Østengen satte inn sitt andre og AHFKs tredje etter 18 minutter.

Skjetten løftet seg de siste ti minuttene og reduserte to ganger før pause ved Alexander Lino og Jonas Kordahl. Unge Steffen Krogstad økte bortelagets ledelse til 4-2 halvveis ut i andre omgang. Igjen nektet Skjetten å gi seg. Sunny Khan og Andreas Eriksen satte inn to mål før sluttsignalet lød, og Skjetten er fortsatt ubeseiret i årets 4. divisjon. Utligningen kom etter at Lars Kopperud skulle hatt et soleklart frispark før Eriksen scoret. Uflaks for AHFK. Dommer Fred Antonsen var meget god i perioder, men uheldig med den siste viktige avgjørelsen.

– De er det beste laget vi har møtt hittil. Vi ønsker å vinne alle hjemmekampene våre og da er det kjedelig at det endte slik. Men samtidig skal det sies at Aurskog-Høland fortjente å vinne. Vi er nødt til å gå i oss selv framover, sier Skjettens trener Kenneth Andreassen til rb.no. 

AHFK gikk ut i en 4-4-1-1-formasjon. Kaptein Eirik Haugen manglet og Lars Kopperud gikk inn som stopper sammen med Kolstad. Martin Vestreng ble flyttet frem som hengende spiss bak Østengen. Det samarbeidet har alltid vært godt. Uheldigvis ble AHFKs unge lovende midtbanespiller Richard Bjørnstad stygt skadet. En altfor tøff takling gjorde at Richard brakk beinet på tre steder i leggen. Heldigvis slipper han å operere fordi bruddene var fine. Han er ute resten av sesongen, men er klar for neste sesong.

Rømskog gikk på en smell
Årets overraskelseslag Rømskog/Setskog gikk på en smell mot Eidsvold Turn 2. De tapte 0-3, og det var fortjent. Skauingene var uheldige rett før pause. Det så ut som om de skulle holde ut med 0-0, men like før pause scoret Enhver Mehmeti for hjemmelaget. Hjemmelaget scoret to til i andre omgang, og de tok tre viktige poeng i nedrykksstriden.

- Det var en ganske jevn førsteomgang, men de scorer på siste spark på ballen i omgangen. I andreomgangen er de mye bedre og vinner fortjent, sier R/Ss trener Søbye.

Overraskende nok fikk vi se et comeback på Eidsvoll. Jørn Olaf "Loffe" Tørnby tredde på seg skoene, og var en av tre innbyttere. Han kom inn for Gjelsnesvangen i det 68. minutt, og klarte seg greit. Skadeproblemene tårner seg opp for Ole Robert Søbyes mannskap.

- Vi har mange borte om dagen. Loffe er med på treninger og kamper nå, og han holder nivået. Det trengs at gamle skaueinger som har lagt opp stiller opp nå en periode. Det er synd, men sant, sier Olaf Kind, som er ute for resten av vårsesongen med kneskade.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar