tirsdag 20. mai 2014

Lagoppstillingene til AHFK og AFSK er klare

Nå er det få timer igjen til årets store lokaloppgjør i Aurskog-Høland. Nå er lagoppstillingene til både AHFK og AFSK klare. Det er stort sett som forventet.

Kommer AFSK til å juble i kveldens kamp mot AHFK? (Foto: Espen Bråthen)

AHFK:

Det ble som jeg tippet i går, så får vi se om det stemmer i kveld. Jeg er litt usikker på formasjonen, fordi de har ofte prøvd 3-5-2 med de samme spillerne.Kun lokale spillere fra start, hvis man kan ta med aurskoging Rune Hoftvedt som lokal.
Innbyttere:
Daniel Amundsen
Tormod Bjerkrheim Sørlie
Vegard Aaserud
Kristoffer Lie
Anders Presterud
Simen Ness
Ola Vestreng
Runar NaddenAFSK:
Som ofte før så er jeg usikker på hvordan de komponerer laget. De kommer med seks sentrale midtbanespillere til de seks mest "offensive" plassen. Mot Raumnes startet de med Wauer på topp, men Joakim Berg måtte bytte og da kom Brian Aas inn som spiss. Wauer gikk ned i sin vante rolle som indreløper. Startoppstillingen er altså helt lik kampen mot Raumnes, og jeg tror det blir samme posisjoner på spillerne. Reservekeeper er på plass for AFSK nå.

Innbyttere:
Magnus Kopperud
Dag Værvågen
Brian Aas
Christian Holth
Haakon Aasen
Henrik Michelsen


Kommer du?
Klokken 19:00 starter moroa på Høland. Jeg håper virkelig at mange viser sin besøkelsestid og støtter opp om lokalfotballen i Aurskog-Høland. Det er en nerve som vi ikke har hatt på mange år. AHFK er favoritt og AFSK er underdog, som vi sier på norsk. Offensive AHFK møter defensive AFSK. Begge klubbene har mål om å bygge fotballkultur, og det kan vi alle være med på å påvirke. Møt opp på Høland stadion i kveld 19:00.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar