torsdag 29. mai 2014

Fotballfest på Himmelspretten

I kveld spilles det seks seriekamper i 4. divisjon. Mest spenning er det til lokaloppgjøret på Høland mellom AHFK og Sørumsand.

- Nøkkelen for å lykkes for vår del er å lykkes med eget spill. De sliter de fleste lagene med oss. Vi må også demme opp for AHFKs styrker. Klarer vi det så tror jeg på seier, sier SIFs trener Jørn Harethon. I de kampene SIF har spilt i år har det vært jevnt, utenom forrige runde mot Raumnes&Årnes.

For AHFKs del så er de i knallform. Målene renner inn om dagen. Til dagens kamp er førstekeeper Ahmed Jouini tilbake. Unggutten har trent godt, så nå kan keepertrener Hoftvedt kose seg på benken igjen etter veldig god innsats i de fire siste kampene. Kaptein Eirik Haugen er tilbake i startoppstillingen i kveld.

Toppoppgjør på Setskog
Overraskende nok har Rømskog/Setskog og Gjelleråsen hengt seg fast i toppstriden. De ligger henholdsvis på 5.- og 4.-plass med 13 poeng. Hjemmelaget har til tross for mange skader tatt flere poeng enn forventet. I kveld er både Edvin Øygard og Øyvind Sægrov tilbake.

- Vi har i de første kampene hatt fokus på den defensive strukturen. Det har vært viktig for oss fordi vi er nyopprykkede. Nå skal vi utvikle dette videre, og i kveld har vi som hovedpunkt på å bruke ballen mer. Vi ønsker å være mer offensive utover i sesongen, sier Ole Robert Søbye til bloggen.

Kveldens lag:
Håkon Berger - Christian Helbostad, Marius Heggedal, Jonas Sundsrud, Jøran Sandby - Ørjan Malnes, Vegard Gjelsnesvangen, Ole Robert Søbye André Sandby - Edvin Øygard og Øyvind Sægrov.

- Vi flytter Edvin frem i kveld fordi vi trenger mer muskler der fremme, forklarer Søbye.


AFSK skal kjempe seg til poeng
PÅ Eidsvold stadion møter AFSK tøff motstand i kveld. Eirik Soltvedts menn ligger på en tredjeplass, men skadeproblemer kan gi AFSK håp.
- Spiller ingen rolle hvem vi spiller mot, og hvordan lagene er. Det blir jevnt i hver eneste kamp, sier AFSKs hjelpetrener Bjørn Ivar Bergerud. AFSK stiller uten Christian Sørevik, som må sone på grunn av tre gule kort.
- For å vinne må vi jobbe knallhardt sammen defensivt, være kompakte og sette sjansene, forklarer Bergerud.

Eidsvold IF er av mange tippet i toppen. De har variert til det strålende til elendig, som mot Skedsmo 2.
- Vi skal vinne fordi vi i utgangspunktet skal være et bedre fotballag. Nøkkelen idag blir å holde tempo i kula og ha bevegelse foran ballfører. Vi forventer at AFSK vil ligge lavt og satse på overganger og dødballer. Vi må være nøyaktige i markeringa på dødballene til AFSK, sier EIFs trener Eirik Soltvedt.

Kveldens lag:


1
Øystein Majercsik Falck-Ytter
9
David Andre Jansen
4
Eirik Sørensen Rud
18
Heine Christian Lundahl
2
Martin Christiansen
14
Gaute Granheim
8
Ståle Granheim
11
Thomas Richardsen
6
Vemund Knutsen
20
Eirik Tunheim Soltvedt
10
Magnus Iversen
12
Morten Øverby Larsen
32
Thomas Lerdahl
2
Joar Akselsen
4
Simen Kristiansen
24
Henrik Gimle Michelsen
25
Kenneth Wauer
6
Magnus Bystrøm Lie
9
Joakim Jonassen Berg
85
Stian Røisgaard
7
Brian Andre Aas
14
Julian Klevstad

Kveldens kamper (med mine tips):

AHFK - Sørumsand 3-1
Rømskog/Setskog - Gjelleråsen 3-2
Eidsvold IF - AFSK 4-1
Åkrene-Skårer 3-3
Kløfta - Skjetten 1-4
Raumnes&Årnes - Eidsvold Turn 2 3-1
Flisbyen - Skedmso 2 - Flyttet til 18. juni.

Jeg maner fortsatt på alle innbyggere at dere reiser på kamp i kveld. Støtt opp om lokalfotballen! Lagene og guttene fortjener det.

Hvem skal du på i kveld?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar