torsdag 15. mai 2014

Eidsvold feide over Skårer

Eidsvold IF feide over Skårer. De vant 6-1, og de ligger nå på tredjeplass i serien. EIFs trener Eirik Soltvedt scoret hat-trick på 26 minutter.

EIF feier over Skårer i kveld. Her fra fjorårets kamp mot AFSK på Aurskog. (Foto: Espen Bråthen)

Allerede etter seks minutter satte Soltvedt inn sitt første. Det andre kom i det 28. minutt, før h-tricket ble fullbyrdet i det 32. minutt. Rett før pause satte han inn sitt fjerde for kvelden. Imponerende!

Bloggens EIF-favoritt, Magnus Iversen, satte inn 5-0 på straffe ti minutter ut i andre omgang, etter at Soltvedt ble felt. 12 minutter senere satte Iversen inn EIFs sjette mål mot stusselige Skårer.

Denne kampen ble utsatt fra mandag fordi Skårer hadde for få spillere tilgjengelige. Det var lenge et spørsmål om denne kampen også skulle spilles på grunn av samme årsak. Laget til Skårer ser derimot ut som en god ellever.

Kampen er nå slutt, og EIF vant 6-1. Skårer scoret sitt trøstemål rett før slutt.

Åkrene slo Kløfta 4-0 i kveld i en kamp som er flytta frem. Kampen er opprinnelig satt opp som 12. serierunde.Anders Fagerhus scoret ett mål, og er nå oppe i ni scoringer. Referat fra kampen kan du lese her: http://akrene.no/live/#262.