mandag 26. mai 2014

To lokale lag spiller i kveld

I kveld spiller AHFK borte mot serieleder og opprykksfavoritt Skjetten. Rømskog/Setskog spiller borte mot EIdsvold Turn 2. Comeback for Loffe Tørnby i kveld?

Blir det mer jubel for AHFK i kveld? (Foto: Espen Bråthen)
AHFK har 15-0 på de tre siste kampene, og har virkelig tråkka på gassen etter en svak start. Nå er det serieleder Skjetten som venter. I kveld får vi se hvor AHFK står. Klarer de å slå Skjetten?

Skjetten har hatt sine skadeproblemer, men det virker som de fleste er tilbake nå. For AHFK mangler fortsatt Lars-Eirik Svardahl. Han opererte på onsdag, og er sannsyligvis klar til høsten. Jeg tipper følgende lag:

Rune Hoftvedt

Lars Kopperud
Eirik Haugen
Bård Kolstad
Richard Bjørnstad

Henrik Studsrud
Martin Vestreng
Stian Skjæggenes
Steffe Krogstad

Henrik Jensen
Lars-Petter Østengen.


Rømskog/Setskog går for seier
Skauingene spiller borte mot Eidsvold Turn 2. Hjemmelaget stiller stort sett med samme lag som i hele sesongen. Noe ungt og lovende og litt rutine.

Overraskende nok er Olaf Kind tatt ut i stallen. Usikker på hva siste oppdatering er der i gården. Holmedahl er ute med skader for R/S, og Sægrov er heller ikke med. Snodig nok er Jørn Olaf "Loffe" Tørnby satt opp i lagoppstilling. Han har hatt en lang og fin karriere i både Rømskog og AFSK, men jeg trodde han hadde sluttet. Kondisjonen hans er det uansett ikke noe å si noe på. Mannen trener som rakkern.

Jeg tipper følgende lag:

Håkon Berger

Christian Helbostad
Marius Heggedal
Jonas Sundsrud
Stian Flies

Kristoffer Fagersand
Ørjan Malnes
Ole Robert Søbye
Vegard Gjelsnesvangen

André Sandby
Kenneth Bergersen

Lykke til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar