mandag 12. mai 2014

Eksamen bestått for Rømskog/Setskog?

Rømskog/Setskog klarte 3-3 hjemme mot Skjetten, og nå er vel eksamen bestått? Ja, vil jeg si. Nå har hjemmelaget bevist flere ganger at de har tatt nivået i 4. divisjon.

André Sandby scoret igjen mot et lag i grønne trøyer. (Foto: Espen Bråthen)

Til tross for at tre av fire i forsvarsfireren fra siste kamp var borte, imponerte hjemmelaget mot Skjetten. Edvin Øygard, Olaf Kind og Stian Flies manglet. R/Ss trener Ole Robert Søbye omrokkerte til 20 i stil. Midtbaneduoen, Marius Heggedal og Robert Holmedahl spilte stoppere, og midtstopper Jonas Sundsrud spilte spiss. Jonas jobbet og jobbet og bidro til at hjemmelaget ikke ga bortelaget ro.

Rømsjingene gikk opp til 2-0 før halvtimen var spilt ved André Sandby, glimrende forarbeid av Sundsrud, og Christian Helbostad.


Skjetten våknet etterhvert, og de gikk opp til 3-2 ved scoringer av Jonas Kordahl X 2 og Mesut Yilmaz. Hjemmelaget viste nok en gang sine fighteregenskaper i sluttminuttene. Denne gangen lyktes det. Eskild Malnes stod for et godt samarbeid, og Jøran Sandby kunne sette ballen i mål.

- Vi får en dårlig start. De leder 2-0, så må vi jage scoringer hele kampen. Vi har ballen mye, og snur kampen. Så bør vi være mer smarte på 3-2, men gir heller de en overgang på overtid, så blir vi straffet når vi ikke er i balanse, sier Skjettens trener Kenneth Andreassen.

Åkrene med protest 
Åkrene har en strålende live-dekning av sine kamper i 4. divisjon. Nå har Akershus fotballkrets kommandert klubben til å sensurere live-dekningen fra forrige kamp mot Skjetten. Derfor protesterte Åkrene med at de ikke kjørte live-dekning i kampen mot Sørumsand.


Her er uttalelsen fra Åkrene (http://akrene.no/live/#261):

Etter at Akershus fotballkrets kommanderte Åkrene IF til å sensuere vårt forrige livereferat(kampen mot Skjetten), har vi besluttet at vi i dag ikke vil skrive noe som helst. Vi finner kretsen sin innblanding i hva som kan og ikke kan stå på våre sider som svært uheldig. Det er ikke kretsen sin oppgave å drive sensur. Ytringsfrihet er vår rett til å uttrykke hva vi mener og vil si noe om. Dette gjelder også i fotballen på dette nivået.

Her støtter jeg Åkrene 100%. Ytringsfrihet har vi alle, selvfølgelig med måtehold, og det har Åkrene her. En reaksjon vil for meg alltid være lov. Skal nå kretsen gå med lupe i alle kampreferater og nettsider for hele Romerike? Hvordan i alle dager skal de kunne klare å håndtere det med de små ressursene de har?

Åkrene tok ett sterkt poeng borte mot Sørumsand. 3-3 ble sluttresultatet i den kampen også. Anders Fagerhus satte inn to mål og er nå toppscorer i 4. divisjon med åtte mål.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar